STAN: Όσα είπε για τη σχέση του, τις συνεργασίες στη Βουλγαρία και τη νέα του δισκογραφική εταιρεία
Ελλάδα

STAN: Όσα είπε για τη σχέση του, τις συνεργασίες στη Βουλγαρία και τη νέα του δισκογραφική εταιρεία

STAN: Όσα είπε για τη σχέση του, τις συνεργασίες στη Βουλγαρία και τη νέα του δισκογραφική εταιρεία

Τραγούδησε ζωντανά τις επιτυχίες του

Τον STAN ή κατά κόσμον Στράτο Αντιπαριώτη υποδέχτηκε στο στούντιο του The2NightShow ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής αφού περιέγραψε το πώς βίωσε την περίεργη πραγματικότητα που έφερε ο κορονοϊός μίλησε και για την προσωπική του σχέση που αποκάλυψε για πρώτη φορά μέσα από challenges στα social media την περίοδο της καραντίνας.

“Ήμασταν σπίτι, ήμουν με το κορίτσι μου, παίζαμε, κάναμε χαζομάρες και λέμε ‘ας το ανεβάσουμε’, αλλά αυθόρμητα όπως ήμουν αυθόρμητος στη ζωή μου μέχρι και σήμερα”.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι και η δική του δουλειά πλήγηκε από την πανδημία όπως όλων άλλωστε των καλλιτεχνών αλλά επέλεξε να διατηρήσει την αισιοδοξία του για το μέλλον.

https://streamable.com/6tbiv4

Παρά το γεγονός ότι έχει δεσμό η αγάπη του κόσμου και των θαυμαστριών παραμένει η ίδια  προς το άτομό του, καθώς κέρδισε την εκτίμηση του κοινού όχι για την προσωπική του ζωή αλλά για τη δουλειά του.

Ακόμη μίλησε για το ντουέτο του με τον Διονύση Σχοινά – το οποίο έγινε για καλό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό Κύπρου – και την χαρά που αποκόμισε από την εμπειρία αυτή.

https://streamable.com/0d80iu

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα άνοιξε τα “φτερά” του και στη Βουλγαρία, κάνοντας μια ιδιαίτερη συνεργασία με μία εκ των σταρ της χώρας, τη Maria ενώ δημιούργησε και τη δική του δισκογραφική εταιρεία.

“Στη Βουλγαρία έπαιζαν τραγούδια μου στα μαγαζιά. Έτσι συνεργάστηκα με τη Maria και κάναμε το ‘Με στενοχωρείς’ σε ντουέτο”.

“Φτιάξαμε την Icon Music για να βγάζουμε νέους καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς που δισκογραφήσαμε ήταν και ο Πέτρος Ιακωβίδης”, δήλωσε.

https://streamable.com/jq1ys1

Αμέσως μετά τραγούδησε ζωντανά μερικές από τις επιτυχίες του.

https://streamable.com/sz5mt3