Στέφανος Ντούσκος: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του –  «Μακάρι να ήμουν εκεί για να σου κάνω τη μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου»
Ελλάδα

Στέφανος Ντούσκος: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του – «Μακάρι να ήμουν εκεί για να σου κάνω τη μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου»

Στέφανος Ντούσκος: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του –  «Μακάρι να ήμουν εκεί για να σου κάνω τη μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου»

Αθλήτρια κωπηλασίας και η ίδια

Πολλές θυσίες, κόπος και απαράμιλλη προσήλωση στον στόχο του χρειάστηκαν από τον Στέφανο Ντούσκο μέχρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να κερδίσει το πρώτο του «χρυσό» μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 24χρονος Γιαννιώτης πρωταθλητής πραγματοποίησε στο Τόκιο μία φοβερή εμφάνιση στο σκιφ, η οποία τον ανέβασε στο πιο ψηλό βάθρο και πλημμύρισε υπερηφάνεια όλη την Ελλάδα αλλά και τα οικεία του πρόσωπα.

Η σύντροφός του, επίσης επαγγελματίας αθλήτρια κωπηλασίας, μίλησε με γλυκά λόγια και καμάρι για τον αγαπημένο της και τον θρίαμβό του σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου έγραψε: «Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω . Γιατί δεν είναι θαύμα, ούτε ευκαιρία, ούτε τύχη, όπως θα έλεγαν κάποιοι, είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα.Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω τη μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@_evangelia_an)