Chris Zylka: Ο πρώην της Paris Hilton κάνει εργασιοθεραπεία
Κόσμος

Chris Zylka: Ο πρώην της Paris Hilton κάνει εργασιοθεραπεία

Chris Zylka: Ο πρώην της Paris Hilton κάνει εργασιοθεραπεία

Μόλις πριν από λίγες μέρες ενημερωθήκαμε ότι το ζεύγος Paris Hilton – Chris Zylka διέλυσε τον αρραβώνα του, με πρωτοβουλία της πρώτης. Επίσης, λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο Chris Zylka θα ξεκινήσει να “κυνηγάει” πάλι την καριέρα του ως ηθοποιός.

Ο Chris Zylka ήταν ένας από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς Leftovers. Ωστόσο, λίγο αφότου γνώρισε την Paris Hilton, αποφάσισε να ζήσει τον έρωτά του και να μην κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του.  Άτομα του περιβάλλοντός του, άλλωστε, επιβεβαιώνουν εκείνη του την απόφαση. Εκείνη την περίοδο, είχε αφήσει κάθε άλλη του δραστηριότητα στα επαγγελματικά στην άκρη και φρόντιζε να στηρίζει τις φιλοδοξίες της συντρόφου του, ανά τον κόσμο, παρόλο που (σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) εκείνη έδειξε να μην το εκτιμά.

Όπως και να έχει, γεγονός είναι πως μόλις ανακοινώθηκε ο χωρισμός του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, ξεκίνησαν  και οι επαγγελματικές προτάσεις στον Chris Zylka. Είναι γεγονός πως, λίγο πριν γνωριστεί με την κληρονόμο, είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας The Death and Life of John F. Donovan, πλάι στην Natalie Portman. Από δω και πέρα, έχει όλο το χρόνο, αλλά και τη διάθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να προωθήσει την καριέρα του όπως πρέπει.