Ellen Page: «Είμαι transgender και το όνομά μου πλέον είναι Elliot»
Κόσμος

Ellen Page: «Είμαι transgender και το όνομά μου πλέον είναι Elliot»

Ellen Page: «Είμαι transgender και το όνομά μου πλέον είναι Elliot»

Η συγκλονιστική δημόσια εξομολόγηση

Η υποψήφια για Όσκαρ Ellen Page στο παρελθόν είχε κάνει το δικό της coming out δηλώνοντας ότι είναι ομοφυλόφιλη, ενώ πριν από λίγη ώρα με μια συγκινητική ανάρτηση αποκάλυψε πως είναι transgender και το νέο της όνομα είναι Elliot.

«Γεια σας φίλοι μου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς, η αντωνυμία που με χαρακτηρίζει είναι αυτός και το όνομά μου Elliot», έγραψε κατά την έναρξη της επιστολής που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Νιώθω τυχερός που έχω τη δυνατότητα να το δηλώσω αλλά και που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου», τόνισε.

Ο Elliot ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους δικούς του ανθρώπους για τη στήριξή τους ενώ δεσμεύτηκε στη transgender κοινότητα ότι θα βάλει το λιθαράκι του για έναν καλύτερο κόσμο.

«Αισθάνομαι απίστευτη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που με υποστήριξαν στο ταξίδι μου. Δεν μπορώ να εξηγήσω το πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον αποδέχεσαι έτσι όπως είναι.

Οι άνθρωποι στην trans κοινότητα με έχουν εμπνεύσει. Σας ευχαριστώ για το θάρρος, τη γενναιοδωρία και την αδιάκοπη προσπάθεια να κάνετε τον κόσμο πιο συμπονετικό και ανοιχτό. Θα προσφέρω ό, τι μπορώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια πιο στοργική και ισότιμη κοινωνία».

Δείτε την ανάρτηση: