Gisele Bündchen: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου με φωτογραφίες
Κόσμος

Gisele Bündchen: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου με φωτογραφίες

Gisele Bündchen: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου με φωτογραφίες

Δέκα χρόνια γάμου κλείνει σήμερα η Gisele με τον σύζυγό της Tom Brady και το μοντέλο ανέβασε όμορφες φωτογραφίες τους με πρώτη και καλύτερη εκείνη από τη μέρα του γάμου τους.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν κιόλας 10 χρόνια που επιλέξαμε να πορευθούμε μαζί στη ζωή… Και πόσο απίθανα 10 χρόνια ήταν αυτά! Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να αγαπώ περισσότερο από εσένα και την οικογένειά μας. Σε ευχαριστώ που είσαι μαζί μου σε αυτή τη διαδρομή και που προσπαθείς για να είναι τόσο ξεχωριστή. Μακάρι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί, περπατώντας πλάι πλάι, υποστηρίζοντας και αγαπώντας ο ένας τον άλλον για πολλά χρόνια ακόμα. Σε αγαπώ πολύ”, έγραψε η Gisele.

https://www.instagram.com/p/BuWUuZdg10s/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Gisele έκανε σχέση με τον παίκτη των New England Patriots το Δεκέμβριο του 2006, μόλις αυτός χώρισε από την ηθοποιό Bridget Moynahan, με την οποία απέκτησαν και ένα παιδί. Στις 26 Φεβρουαρίου του 2009 παντρεύτηκαν σε μία μικρή καθολική τελετή στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου έκαναν μια δεύτερη τελετή στην Κόστα Ρίκα. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Vivian και τον Benjamin.

Το μοντέλο δεν παύει να εκφράζει τον έρωτά της για τον σύζυγό της με αναρτήσεις όπως οι παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Bt3RvMQg5Yd/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bj7Cf6ehvqN/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Βραζιλιάνα καλλονή τον ακολουθεί πάντα στα μεγάλα του παιχνίδια ενώ ταξιδεύουν πολύ συχνά σε μακρινούς προορισμούς με τα παιδιά τους.