Η Miley Cyrus ισχυρίζεται ότι είδε από κοντά UFO
Κόσμος

Η Miley Cyrus ισχυρίζεται ότι είδε από κοντά UFO

Η Miley Cyrus ισχυρίζεται ότι είδε από κοντά UFO

«Είμαι σχεδόν σίγουρη αν και μόλις είχα πάρει ναρκωτικά»

Η κουβέντα της Miley Cyrus με τον γνωστό designer Rick Owens, με αφορμή ένα καινούριο project με το ιταλικό brand Moncler, τείνει να γίνει viral. Ο λόγος; Η αποκάλυψη της γνωστής τραγουδίστριας για την εμπειρία της με τους… εξωγήινους!

Ο Rick αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην ξακουστή Area 51 και τόνισε πως μάλλον δεν πιστεύει και τόσο σε πλάσματα έξω από τον δικό μας κόσμος, αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είμαστε οι μόνοι σε αυτό το σύμπαν.

«Οδηγούσα στο San Bernardino μαζί με τη φίλη μου και μας κυνήγησε κάτι που έμοιαζε με UFO. Είμαι σχεδόν σίγουρη για αυτό που είδα, από την άλλη βέβαια είχα μόλις αγοράσει και ναρκωτικά από ένα taco shop, οπότε μπορεί να έφταιγε κι αυτό.

Εάν μπορώ όμως να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ, έμοιαζε με ιπτάμενο αντικείμενο. Είχε ένα έντονο κίτρινο χρώμα, το είδα να πετάει και το ίδιο είδε και η φίλη μου. Υπήρχαν και μερικά άλλα αυτοκίνητα στον δρόμο που και αυτά σταμάτησαν να δουν τι συνέβαινε, οπότε νομίζω πως όλο αυτό ήταν αληθινό.

Είδα ένα πλάσμα καθισμένο στο μπροστά μέρος αυτού του αντικειμένου. Με κοίταξε και ανταλλάξαμε ματιές, αυτό ήταν που με συγκλόνισε περισσότερο, το ότι κοίταξα μέσα στα μάτια μίας ύπαρξης που δε μπορούσα να καταλάβω και να εξηγήσω με τη λογική μου. Αλλά έχεις δίκιο, είναι ένα είδος ναρκισσισμού να θεωρούμε πως είμαστε τα μοναδικά όντα σε αυτό το αχανές σύμπαν».