Johnny Depp VS Amber Heard: Τη χώρισε γιατί… αφόδευσε στο κρεβάτι τους για να του κάνει πλάκα
Κόσμος

Johnny Depp VS Amber Heard: Τη χώρισε γιατί… αφόδευσε στο κρεβάτι τους για να του κάνει πλάκα

Johnny Depp VS Amber Heard: Τη χώρισε γιατί… αφόδευσε στο κρεβάτι τους για να του κάνει πλάκα

Δεν έχουν τέλος οι δυσάρεστες αποκαλύψεις για τον γάμο τους με φόντο τη δίκη τους στη Βρετανία

O Johnny Depp και η Amber Heard φαίνεται πως σκοπεύουν να ξεδιπλώσουν στα βρετανικά δικαστήρια όλο το ανατριχιαστικό κουβάρι του διαταραγμένου γάμου τους για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η δίκη για την αγωγή που κατέθεσε αυτή τη φορά ο Depp εναντίον της εφημερίδας The Sun συνεχίζεται με την Heard να παρουσιάζει στο δικαστήριο βίντεο που τον δείχνει εκτός ελέγχου στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Ο ηθοποιός υποστήριξε στο δικαστήριο πως η πρώην σύζυγός του τον προσέγγισε με αποκλειστικό σκοπό να τη βοηθήσει στην καριέρα της και να πλουτίσει.

Ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι αποφάσισε να χωρίσει τη Heard αφού αφόδευσε στο συζυγικό τους κρεβάτι για να κάνει πλάκα. Ο ίδιος είπε ότι η πρώην σύζυγός του ή «πιθανώς ένας από τους φίλους της» ήταν υπεύθυνος για το περιστατικό. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον κακοποιούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε ότι η πρώην σύζυγός του του έκοψε το δάχτυλο, εκσφενδονίζοντας πάνω του ένα μπουκάλι βότκα κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στην Αυστραλία το 2015, δίνοντας και τις σχετικές φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

Από την πλευρά της η Heard δήλωσε ότι την χαστούκισε επανειλημμένα όταν τον κορόιδεψε για το τατουάζ που έχει προς τιμήν της Winona Ryder, η οποία αναμένεται να προσέλθει στο δικαστήριο προς υπεράσπισή του όπως και η πρώην σύζυγός του, Vanessa Paradis με την οποία έχουν και δύο παιδιά.

Το διαζύγιο Depp-Heard οριστικοποιήθηκε το 2017, όταν ο πρώτος συμφώνησε να της καταβάλει 7εκατομμύρια δολάρια.