«Καίει» τον Harry και την Meghan νέο βιβλίο: Τα υπέρογκα έξοδά τους οδήγησαν στη ρήξη με τον William
Κόσμος

«Καίει» τον Harry και την Meghan νέο βιβλίο: Τα υπέρογκα έξοδά τους οδήγησαν στη ρήξη με τον William

«Καίει» τον Harry και την Meghan νέο βιβλίο: Τα υπέρογκα έξοδά τους οδήγησαν στη ρήξη με τον William

Tι φέρεται να είπε η Δούκισσα Kate στον κουνιάδο της όταν είχε σχέση με την Markle;

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο Royals at War (“Βασιλικά μέλη σε πόλεμο”) φαίνεται ότι “καίει” τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

Σύμφωνα με τους ερευνητές δημοσιογράφους Dylan Howard και Andy Tillett η βασιλική οικογένεια είχε θορυβηθεί τόσο πολύ από τη σχέση του Harry με τη Meghan που οδηγούνταν στον γάμο που ακόμα και η νύφη του, Δούκισσα Kate μίλησε μαζί του για να τον προειδοποιήσει περί των συνεπειών αυτού που επρόκειτο να κάνει.

Ο Harry και η Kate είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, με τον Πρίγκιπα να την αποκαλεί ως “η μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ”.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Kate του υπενθύμισε διακριτικά ότι είχε σχέση με μία γυναίκα με τελείως διαφορετική ζωή, παρελθόν και καριέρα και πως θα χρειαζόταν χρόνος και προσοχή για να ενσωματωθούν στη βασιλική πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν ο Harry να πειστεί ότι η βασιλική οικογένεια ακόμα και οι υπηρέτες ήταν εναντίον του ίδιου και της συντρόφου του.

Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι αποκαλύψεις του βιβλίου για τα υπέρογκα έξοδα που φέρεται να έκαναν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex από τη στιγμή που χώρισαν τα… “χωράφια” τους από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge.

Όπως μάλιστα αναφέρεται τα έξοδα πριν και μετά τον γάμο του Harry ήταν ένας ακόμα λόγος για την κόντρα των δύο αδελφών.

Έτσι φέρονται μέσα σε έναν μήνα να έδωσαν 6000 λίρες για βελονισμό αλλά και τριήμερη εξόρμηση σε πολυτελές σπα της Βρετανίας με το κόστος να φτάνει τις 33.000 λίρες.

Η δε Δούκισσα φέρεται να ξόδεψε περίπου μισό εκατομμύριο λίρες σε πανάκριβα ρούχα εγκυμοσύνης.

Το ρέον αυτό χρήμα φέρεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την Ελισάβετ που είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και συντηρητική στα έξοδα.