Ο πρίγκιπας William ρωτήθηκε για τον Andrew και σχεδόν αγνόησε τον δημοσιογράφο
Κόσμος

Ο πρίγκιπας William ρωτήθηκε για τον Andrew και σχεδόν αγνόησε τον δημοσιογράφο

Ο πρίγκιπας William ρωτήθηκε για τον Andrew και σχεδόν αγνόησε τον δημοσιογράφο

Πώς αντέδρασε ο δούκας του Cambridge όταν τον ρώτησαν για τον θείο του;

Την προηγούμενη εβδομάδα η βασίλισσα εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα του παλατιού, στην οποία έπαιρνε πίσω όλα τα καθήκοντα και τους τίτλους του πρίγκιπα Andrew.

Ο πρίγκιπας Andrew πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες που τον βαραίνουν σαν ένας απλός πολίτης και όχι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας William λοιπόν προσπάθησε να αγνοήσει μια ερώτηση του Τύπου σχετικά με τον θείο του, πρίγκιπα Andrew, δούκα της Υόρκης, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του το απόγευμα της Τετάρτης (19/1) στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Ο 39χρονος δούκας του Cambridge ήταν με τη σύζυγό του, Kate Middleton, για μια επίσκεψη στο Μουσείο The Foundling, όταν τον ρώτησαν τι πιστεύει για την κατάσταση του Andrew.

Καθώς το βασιλικό ζεύγος έβγαινε από το μουσείο, ένας ρεπόρτερ του ITV, ο Chris Ship, ρώτησε τον William για τον θείο του.

«Βασιλική Υψηλότητά, μπορώ απλώς να ρωτήσω, υποστηρίζετε τον Πρίγκιπα Ανδρέα;» είπε.

Ερώτηση στην οποία ο William απάντησε: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να σε ακούσω», πριν πλησιάσει πιο κοντά.

Καθώς ο Chris επανέλαβε την ερώτηση, ο πρίγκιπας William επέλεξε να μην απαντήσει στην ερώτηση και αντ’ αυτού, έστρεψε την προσοχή του σε μια γυναίκα που ευχαρίστησε το ζευγάρι που ήρθε.

Την ίδια στάση κράτησε ακριβώς και ο πρίγκιπας Κάρολος όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της βασιλικής οικογένειας να απομακρύνει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του αδελφού του, πρίγκιπα Ανδρέα και τις βασιλικές πατρωνίες.