Paris Hilton: Μόλις αρραβωνιάστηκε σε ένα παραδεισένιο σκηνικό
Κόσμος

Paris Hilton: Μόλις αρραβωνιάστηκε σε ένα παραδεισένιο σκηνικό

Paris Hilton: Μόλις αρραβωνιάστηκε σε ένα παραδεισένιο σκηνικό

Η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της σε τροπική παραλία

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου η Paris Hilton αρραβωνιάστηκε με τον εδώ και έναν χρόνο σύντροφό της, Carter Reum.

Το νέο έκανε η ίδια Ηilton γνωστό σήμερα που είναι τα 40ά γενέθλιά της δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την πρόταση και το μαγικό σκηνικό που είχε δημιουργήσει ο σύντροφός της για το γεγονός.

Μετά την πρόταση, που έγινε σε εξωτική παραλία, ακολούθησε πάρτι με τους στενούς φίλους και συγγενείς, μεταξύ των οποίων τα αδέλφια της Paris και οι γονείς του Carter.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα ειδικό κιόσκι στην παραλία με ταμπέλα «Παντρέψου με» που είχε στήσει ο 40χρονος Reum. Εκεί γονάτισε και της πρόσφερε το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

«Όταν βρεις το άλλο σου μισό απλώς το ξέρεις, το νιώθεις. Η αγάπη μου κι εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο ραντεβού και για  τα γενέθλιά μου κανόνισε ένα σπέσιαλ ταξίδι σε τροπικό παράδεισο. Καθώς πηγαίναμε για δείπνο στην παραλία, ο Carter με οδήγησε σε μία καμπάνα γεμάτη λουλούδια και γονάτισε. Είπα ναι, ναι στο για πάντα. Δεν υπάρχει άλλος που θα ήθελα να είμαι μαζί του για πάντα» έγραψε.

Όσο για τον Reum δηλώνει: «Είχα τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσω την αληθινή Paris σε καθημερινή βάση, μόνο οι δυο μας τους τελευταίους 15 μήνες και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος και τυχερός που θα γίνει γυναίκα και σύντροφός μου. Λάμπει από καλοσύνη, επαγγελματική ηθική, αυθεντικότητα και η φωνή της κάνει τον κόσμο καλύτερο όπως θα τον κάνει ως μέλλουσα μαμά και σύζυγος».

Όπως αναφέρει το αμερικανικό People, το ζευγάρι γνωρίζεται φιλικά εδώ και 15 χρόνια, όμως είδαν τη σχέση τους διαφορετικά πριν από 15 μήνες οπότε και κατάλαβαν ότι ταιριάζουν. Η πανδημία τους ευνόησε καθώς έμειναν μαζί και είδαν ότι μπορούν να ζήσουν μαζί.