Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάποιοι από εσάς βγάζετε φλύκταινες αλλά…»
Tik Tok

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάποιοι από εσάς βγάζετε φλύκταινες αλλά…»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάποιοι από εσάς βγάζετε φλύκταινες αλλά…»

Όσα είπε στο νέο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο TikTok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη από τις εκλογές του Μαΐου αποφάσισε να ανακαλύψει και το TikTok προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τους ψηφοφόρους.

Απαντούσε σε όσες ερωτήσεις του έκαναν οι χρήστες της εφαρμογής δίνοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις απαντήσεις του.

Έδειχνε την μέρα του με τις περιοδείες που έκανε σε όλη την Ελλάδα αλλά και όσα επρόκειτο να κάνει εφόσον εκλέχθηκε ως πρωθυπουργός.

Αρκετοί αντέδρασαν μετά τις εκλογές αφού η παρουσία του ήταν ελάχιστη, με τον ίδιο να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις πλημμύρες και τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.

Σε νέο βίντεο στο TikTok δήλωσε την επιστροφή του, έδωσε το βήμα σε όλους να ρωτήσουν ότι επιθυμούν και εκείνος θα απαντήσει εκτενέστερα.

«Έχουμε να τα πούμε καιρό και δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές.

Για όλα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες. Δεν το έκανα γιατί όσο καιρό είμαι στο TikTok το έχω συνδέσει και με πιο χαρούμενες στιγμές.

Πιστεύω ότι τελικά αυτό ήταν λάθος!

Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι έχετε πολλές απορίες, ότι αισθανθήκατε την ανάγκη να πείτε “Καλά τι γίνεται εδώ πέρα; Τι κάνουν αυτοί; Πώς τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν;”.

Και ταυτόχρονα είμαι σίγουρος ότι ακούγατε πράγματα που εγώ ο ίδιος ξέρω ότι δεν ισχύουν. Και δεν ήμουν εδώ πέρα να σας απαντήσω ειλικρινά για το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι.

Για αυτό επιστρέφω και θα είμαι τακτικά εδώ και να σας λέω όσο καλύτερα μπορώ, με τα δικά μου λόγια τι ακριβώς συμβαίνει.

Και ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο.

Να μου κάνετε ερωτήσεις, αφήστε με να απαντήσω και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων».

@kyriakosmitsotakis_Έχουμε να τα πούμε καιρό.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι πολίτες επανεπιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ»