Νίνο – Ζόζεφιν: Τραγούδησαν μαζί για τον… έρωτα – Το πρώτο τους κοινό βίντεο στο Tik Tok
Tik Tok

Νίνο – Ζόζεφιν: Τραγούδησαν μαζί για τον… έρωτα – Το πρώτο τους κοινό βίντεο στο Tik Tok

Νίνο – Ζόζεφιν: Τραγούδησαν μαζί για τον… έρωτα – Το πρώτο τους κοινό βίντεο στο Tik Tok

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του

Τον απόλυτο έρωτα ζουν τους τελευταίους μήνες ο Νίνο με τη Ζόζεφιν και μάλιστα, δεν το κρύβουν, παρά το γεγονός ότι αποφεύγουν να συζητούν γι αυτόν.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις, ωστόσο στα social media δεν συνηθίζουν να ανεβάζουν στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok, με τον αγαπημένο της και μάλιστα, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ζευγάρι τραγουδάει δύο γνωστά κομμάτια τους, ενώ ο Νίνο συνοδεύει το μικρό medley με την κιθάρα του.

@josephinewendel ❤️ #fypシ #erwtamou #josephine #ninoxypolitas #voiceeffects ♬ original sound – JOSEPHINE WENDEL

«Είναι ο άνθρωπός μου»

Στην παρουσίαση του δεύτερου δίσκου της, η Ζόζεφιν εξέφρασε ανοιχτά τον έρωτά της για τον Νίνο, οποίος μάλιστα εκείνη την ημέρα ήταν στο πλευρό της και την παρακολουθούσε καθ’ όλη της διάρκεια της εκδήλωσης.

«Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος.

Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα

Fame Story: Το task που έβαλε ο Νίνο στους σπουδαστές για το απόλυτο manifest