Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποια παλιά παίκτρια του Fame Story της έχει γράψει το τραγούδι για την έκτρωση;
TV Gossip

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποια παλιά παίκτρια του Fame Story της έχει γράψει το τραγούδι για την έκτρωση;

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποια παλιά παίκτρια του Fame Story της έχει γράψει το τραγούδι για την έκτρωση;

Τα ξένα Μέσα ασχολούνται διεξοδικά με το καυτό ζήτημα ανάμεσα σε Spears και Timperlake

Σαν βόμβα έπεσε στο εξωτερικό οι αποκαλύψεις που έκανε η Μπρίντει Σπίαρς στο βιβλίο της όπου και αναφέρεται στην έκτρωση που έκανε όσο ήταν σε σχέση με τον Justin Timberlake.

Το ζευγάρι ήταν μαζί και όταν ήρθε η αποκάλυψη πώς η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος, εκείνος σχεδόν την «ανάγκασε» να το ρίξει αφού δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας.

Όπως ήταν φυσικό, η αποκάλυψη αυτή έπεσε σαν βόμβα στο εξωτερικό αφού μέχρι πρότινος κανείς δεν γνώριζε αυτό το σημείο της ζωής της.

Μάλιστα, υπάρχει και το τραγούδι Everytime το οποίο έχει γυριστεί σε μαιευτήριο με αρκετούς να μην γνωρίζουν το ακριβές μήνυμα που ήθελε να στείλει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το τραγούδι αυτό το έχει γράψει μια πολύ γνωστή πρώην παίκτρια του Fame Story που είχε συμμετάσχει και στην Eurovision!

Ο λόγος για την Ανέτ Αρτάνι, με την οποία η Μπρίτνει είχε έρθει αρκετά κοντά.

Η Ανέτ ενώ έγραφε τραγούδια και τραγουδούσε σε clubs σε όλη τη Νέα Υόρκη, έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο που της είπε πως θα περνούσε από οντισιόν για να κάνει δεύτερες στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Την ενημέρωσαν πως πήρε τη θέση και θα συμμετείχε στο The Rosie O’Donnell Show με τη Σπίαρς και, αργότερα, θα ήταν μέρος του Dream Within a Dream Tour.

Οι αλληλεπιδράσεις της με την ποπ σταρ, κατά το μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας, περιορίζονταν σε μικρές συνομιλίες στο γυμναστήριο και στις φωνητικές προθερμάνσεις.

Μετά το τέλος της περιοδείας, η Σπίαρς και η Αννέτ άρχισαν να δένονται και να δημιουργείται μία φιλία ανάμεσά τους, σε σημείο όπου η παγκοσμίως γνωστή τραγουδίστρια να προσκαλέσει την Ελληνοαμερικανίδα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Αρτάνι, η σχέση τους βελτιώθηκε λόγω των κοινών ρομαντικών τους συγκυριών, καθώς η Σπίαρς μόλις είχε χωρίσει από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ κι ένιωσε πως βρήκε στο πρόσωπο της, επίσης φρεσκο-χωρισμένης, Αννέτ κάποια να την καταλαβαίνει.

Έμεινε στο σπίτι της ποπ σταρ για μερικές εβδομάδες, όπου άρχισαν να γράφουν τραγούδια στο πιάνο.

Σύμφωνα με την ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνη, το «Everytime» γράφτηκε σε μεγάλο βαθμό ως απάντηση στο «Cry Me a River» του Τίμπερλεϊκ.

Κυκλοφόρησε ως single, στις 17 Μαΐου 2004, μέσω της Jive Records και δέχθηκε ιδιαιτέρως θετικά σχόλια από τους κριτικούς, που επαίνεσαν τους απλούς στίχους του και την οργανική αίσθηση του τραγουδιού.

Διαβάστε επίσης

Κατινάκης για Λιάγκα: «Αν δεν προστατέψουμε το κοινό από το μίσος, ποτέ δεν θα πάμε μπροστά»