Δανάη Μιχαλάκη: «Όταν γνώρισα τον Γιώργο μας σκέφτηκα μαζί γερόντια σε ένα παγκάκι να κοιτάμε τη θάλασσα»
TV Gossip

Δανάη Μιχαλάκη: «Όταν γνώρισα τον Γιώργο μας σκέφτηκα μαζί γερόντια σε ένα παγκάκι να κοιτάμε τη θάλασσα»

Δανάη Μιχαλάκη: «Όταν γνώρισα τον Γιώργο μας σκέφτηκα μαζί γερόντια σε ένα παγκάκι να κοιτάμε τη θάλασσα»

Όσα αποκάλυψε το ζευγάρι για τη μεταξύ τους σχέση

Στο περιοδικό Marie Claire παραχώρησαν συνέντευξη η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου και αναφέρθηκαν στην αγάπη, τον έρωτα αλλά και τον γάμο.

Η Δανάη Μιχαλάκη αναφερόμενη στον σύζυγό της εξομολογήθηκε πως από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν κατάλαβε ότι θα είναι μαζί.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να παντρευτώ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Και πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να κάνω οικογένεια.

Όταν γνώρισα τον Γιώργο, ήρθε αβίαστα, σα να ήταν meant to be. Κατάλαβα ότι θέλω να είμαστε μαζί όταν μας σκέφτηκα μαζί γερόντια, δύο παππουδάκια σ’ ένα παγκάκι να κάθονται να κοιτάνε τη θάλασσα.

Ο ίδιος ο γάμος- κάναμε πολιτικό – δεν είναι με την έννοια “τώρα θα αλλάξουν όλα”. Νιώσαμε ότι είναι κάτι που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά και θέλαμε να κάνουμε ένα τεράστιο party με φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουμε την αγάπη μας», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Πιστεύω πως αν η αποχή δε μπορεί να σου φτιάξει ένα παραμύθι, “φτιάξ΄το μόνος σου”. Το “Πάμε μαζί” , από τα θετικά σχόλια που είδα στo Youtube, ήταν πολύ ελπιδοφόρο. Μου έδειξε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Ότι δεν υπάρχει μόνο τοξικότητα, ηλίθιο χιούμορ και κακιά εκεί έξω. Ο κόσμος διψάει και λαχταράει να βουήξει σε μία άλλου τύπου σχέση.

Πιστεύω ότι και η νέα γενιά, που έχει ήδη αρχίσει να σφυροκοπάει το μοντέλο της τοξικής αρρενωπότητας, της ματσίλας, κατά βάθος αυτό προσδοκά. Προσδοκά μια άλλη ισορροπία ανάμεσα στον άντρα και στην γυναίκα, ανάμεσα στον άντρα στον άντρα, ανάμεσα στην γυναίκα και τη γυναίκα, μια άλλου τύπου ερωτική επαφή, πολύ πιο απελευθερωμένη από βαρίδιά και πατριαρχικά κατάλοιπα.

Παράλληλα με το tinder και τα χιλιάδες dating apps, εγώ βλέπω γύρω μου πολλά ζευγάρια που κυκλοφορούν στον δρόμο χεράκι χεράκι. Και αυτό κάτι μου λέει. Ότι σήμερα τα πράγματα δεν είναι μόνο επιφάνεια. Ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ωραίες σχέσεις με ειλικρίνεια, αγάπη, τρυφερότητα, χωρίς κτητικότητες. Χαίρομαι πολύ την εποχή που ζούμε και ας μου αρέσει πολλές φορές να γυρίζω πίσω, σε άλλες».

Διαβάστε επίσης

Δανάη Μιχαλάκη: «Την πρώτη μέρα με το μωρό πελάγωσα αλλά…»