Ελένη Τσολάκη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και το σημείο αναφοράς Ελένη Μενεγάκη
TV Gossip

Ελένη Τσολάκη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και το σημείο αναφοράς Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Τσολάκη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και το σημείο αναφοράς Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μίλησε για το αν είχε πρότυπο στην τηλεόραση, αλλά και τον αγαπημένο τη, Παύλο Πετρουλάκη

Από τη γυμναστική ακαδημία στην τηλεόραση, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από το Σαββατοκύριακο στην καθημερινή πρωινή ζώνη, η Ελένη Τσολάκη έχει χτίσει μια ζωή την οποία δεν περίμενε ποτέ!

Η παρουσιάστρια, η οποία δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της, μπήκε στην αρένα την τηλεόρασης και είναι έτοιμη να κερδίσει και αυτό το στοίχημα! Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα και στον Μιχάλη Ροδόπουλο, η Ελένη Τσολάκη ρωτήθηκε αν είχε κάποιο πρότυπο στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Ποια γυναίκα υπήρξε το πρότυπό σου στην τηλεόραση, που την έβλεπες από το σπίτι σου και έλεγες «θέλω να γίνω σαν κι αυτήν!»;

Ειλικρινά, δεν ήταν ποτέ το όνειρό μου να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν είχα ποτέ έναν άνθρωπο που έβλεπα και έλεγα «θα ήθελα να κάνω την καριέρα του». Σαφώς όμως, περνώντας τα χρόνια και παρακολουθώντας όλες τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, νομίζω ότι σταθμός για όλες ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Για την πορεία της, τον τρόπο που διαχειρίζεται τα πράγματα, για τα 30 τόσα χρόνια που είναι καθημερινά στα σπίτια του κόσμου, για το άστρο που έχει πάνω από το κεφάλι της.

Φαντάζομαι ότι για όλες μας ή για πολλές από εμάς σημείο αναφοράς ήταν και είναι η Ελένη. Από εκεί και πέρα δεν λειτούργησε ως πρότυπο, γιατί, σου επαναλαμβάνω, τα όνειρά μου για αυτή τη δουλειά ήταν πάντα μικρά, πήγαινα όπως με πήγαινε η ζωή και η χρoνιά

Ελένη, συνεχίζουν να σε φλερτάρουν ενώ είσαι παντρεμένη;

Μπα, δεν το νιώθω. Κι επειδή δεν το έχω στο μυαλό μου, δεν μπορώ να το καταλάβω. Επίσης, η καθημερινότητά μου είναι τόσο συγκεκριμένη. Είμαι του προγράμματος και της πειθαρχίας πάρα πολύ, δηλαδή θέλω να κάνω τα πράγματα που μου αρέσουν μέσα στην ημέρα. Ας πούμε, το βράδυ πάντα θα διαβάσω το βιβλίο μου πριν κοιμηθώ, έχω τη δική μου ιεροτελεστία. Το πρωί, για παράδειγμα, θέλω να πάω στο γυμναστήριο. Τώρα, λόγω της εκπομπής, θα πηγαίνω το βράδυ. Τα προηγούμενα χρόνια που δούλευα και τα Σαββατοκύριακα, πηγαίναμε για ένα φαγητό το βράδυ και τίποτε άλλο. Δεν έχω κάποια έντονη κοινωνική νυχτερινή ζωή.

Ενώ νεότερη είχες.

Ε, ναι, μέχρι τα 25 μου. Έπαιζα και μουσική τότε. Πολλά χρόνια, με τους πάντες στη Θεσσαλονίκη, Πάολα, Ρόκκο, Ρουβά… Και μετά σε πάρτι.

Και νομίζω ότι έτσι γνωριστήκατε με τον Παύλο;

Όχι, πήγα να πάρω κινητό. Έχει εταιρεία με κινητά τηλέφωνα στην Πεντέλη. Με θυμόταν όμως γιατί με είχε δει σε ένα μαγαζί στη Μύκονο όπου έπαιζα μουσική. Εντάξει, μια γυναίκα DJ δεν ήταν και το πιο συνηθισμένο πράγμα πριν από δέκα χρόνια.

Γιατί δεν μοιράζεσαι φωτογραφίες με τον Παύλο στα social media;

Γιατί δεν είναι κάτι που θέλει εκείνος. Έχω πάρα πολλές στο κινητό μου που είμαστε μαζί, αλλά δεν αισθάνεται άνετα να τις ποστάρω. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει social media και δεν έχει συνηθίσει σε αυτή τη μορφή και το είδος της έκθεσης.

Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι πλέον αναλαμβάνεις καθημερινή εκπομπή;

Επειδή ξέρει ότι αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και ότι χάρηκα με αυτό το βήμα, αυτή την εξέλιξη, το ίδιο χάρηκε κι εκείνος.

Οπότε τα Σαββατοκύριακα σας ανήκουν, που λένε.

Ήταν δύσκολα έτσι κι αλλιώς και αντίθετα με τα ωράρια του Παύλου. Όλοι οι υπόλοιποι ξεκουράζονταν κι εγώ δούλευα. Οπότε πλέον, ταξίδια, εκδρομές, Θεσσαλονίκη…

Ο Παύλος δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Ναι, αλλά είναι ΠΑΟΚ! (Γελάει.)

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα για το Πρωινό Σουσού – Τα πρώτα της λόγια και το «μουχαμπέτι»