Ελεονώρα Μελέτη: «45 και νιώθω τέλεια»
TV Gossip

Ελεονώρα Μελέτη: «45 και νιώθω τέλεια»

Ελεονώρα Μελέτη: «45 και νιώθω τέλεια»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Mega Καλημέρα, ευχαρίστησε δημόσια τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη και θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε ενημερώσει πώς θα κάνει ένα δώρο την ημέρα των γενεθλίων της.

Και ποιο είναι αυτό; Αντίτυπα του βιβλίου της με ονομαστική αναφορά.

«Σε λίγες ώρες έχω γενέθλια και σας έχω ένα δώρο. Γιατί 17 δεν είναι μόνο ο Σεπτέμβριος αλλά 17.000 είναι τα αντίτυπα που έφτασε το βιβλιαράκι μου χάρη σε όλους και όλες εσάς.

Μία νέα χιλιάδα τυπώθηκε, αισίως η 17η. Και για να σας ευχαριστήσω…

Σε λίγες ώρες, στις 00:01 της 17ης Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα και για δύο μέρες όποιος αγοράσει αντίτυπο από την 17η χιλιάδα θα έχει προσωπική αφιέρωση», είχε γράψει στο στόρι της.

Ελεονώρα Μελέτη: Το δώρο που θα κάνει στους φανς της με αφορμή τα γενέθλιά της

Σε νέα ανάρτησή της μαζί με την οικογένειά της στη θάλασσα γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της.

«Με ένα μοχίτο στο χέρι, κ από το φυσικό μου περιβάλλον, την παραλία, με πολλή, ειλικρινή αγάπη, θέλω να σας ευχαριστήσω, όλους κ όλες για τα υπέροχα μηνύματα σας που στάζουν από αγάπη κ ευχές!

Το ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά τις κάνει εξίσου σημαντικές κ απαραίτητες, σαν τις ευχές που παίρνω από τους ανθρώπους της ζωής μου.

Είστε κ εσείς δικοί μου άνθρωποι! Στην υγεία σας λοιπόν, κ εύχομαι η ζωη σας κ η ψυχή σας να είναι γεμάτη από αγάπη, σοφια, πίστη κ ελπίδα!

Θερμά ευχαριστώ. 45 κ νιώθω τέλεια!», γράφει στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Επιτέλους δεύτερος κύκλος» – «Ζούνη, ερμηνειάρα»