Φράνκο Αλφόνσο για τους stars των 80s: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γράψει ιστορία»
TV Gossip

Φράνκο Αλφόνσο για τους stars των 80s: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γράψει ιστορία»

Φράνκο Αλφόνσο για τους stars των 80s: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γράψει ιστορία»

Όσα μας είπε αποκλειστικά ένας χαρακτηριστικός star της δεκαετίας και των 90s

Σάλο έχει δημιουργήσει ο τίτλος πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος για τους stars των 80s που με αφορμή το πρόβλημα υγείας του Σταμάτη Γαρδέλη κάνει λόγο για τη «γενιά της βιντεοκασέτας που “κατέληξε” στο ψυχιατρείο».

Πολλοί σημαντικοί ηθοποιοί που μεσουράνησαν τη δεκαετία εκείνη μίλησαν στις πρωινές εκπομπές και μόλις την Κυριακή στο Znews, ο Φράνκο Αλφόνσο μας είπε για το ίδιο ζήτημα τα εξής:

Έχουμε δει πολλούς stars των 80s να ακολουθούν μια καθοδική πορεία μετέπειτα. Κάποιοι χάνονται. Γιατί;

Είναι κάτι που συμβαίνει όντως και με λυπεί. Τους έχουν «φτύσει»; Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα, αν υπάρχει. Θεωρώ ότι θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους να τους χρησιμοποιήσουν γιατί έχουν στιγματίσει μια εποχή έντονη και τώρα κυριαρχεί το 80s. Θα έπρεπε να τους έχουν στο προσκήνιο, να τους τιμούν και να τους δίνονται ευκαιρίες. Εγώ είμαι ενάντια στο να «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν». Τρελαίνομαι όταν ακούω «η τάδε είναι πεθαμένη». Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γράψει ιστορία, έχουν την αξία τους. Αν έκανα ταινία, θα έπαιρνα ανθρώπους από τα 80s. Με τον Σταμάτη θα έκανα εύκολα μια ταινία που έχω στο μυαλό μου για να παίξει. Είναι ωραίος ηθοποιός και πολύ γλυκό παιδί. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με περισσότερη αγάπη αυτούς τους ανθρώπους. Όταν σχετικά πρόσφατα είχαμε βγει με τον Σταμάτη, μας την «πέφτανε» διάφορες μεγάλες κοπέλες κι εμείς ξεκατινιαζόμασταν πρέπει να σας πω! Άρα, περνάει ακόμα η μπογιά μας!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ