Γιάννης Αντετοκούνμπο: Καλοκαίρι στην Ελλάδα με τα αδέρφια του
TV Gossip

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Καλοκαίρι στην Ελλάδα με τα αδέρφια του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Καλοκαίρι στην Ελλάδα με τα αδέρφια του

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ!;

Η Μύκονος είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος και φέτος την επισκέφτηκε για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας-σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας δεν είχε μαζί του αυτή τη φορά την εγκυμονούσα αγαπημένη του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, και τα παιδιά τους, αλλά τα τρία από τα τέσσερα αδέλφια του, τον Θανάση, τον Κώστα και τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο, και φιλικά τους πρόσωπα.

Ο φακός του ΟΚ! κατέγραψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους αδελφούς του και την παρέα τους την προηγούμενη εβδομάδα στην παραλία της Ψαρούς. Στη συνέχεια οι Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στη Χερσόνησο, όπου πέρασαν λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία του Greek Freak, του Θανάση και του Κώστα τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της η Εθνική Αντρών έχει προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες, με πρώτη αναμέτρηση με τη Σλοβενία την Τετάρτη 2 Αυγούστου στη Λιουμπλιάνα.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Άρπαξε» το μικρόφωνο και έκανε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η super lux φουτουριστική κατοικία που αγόρασε στο Ψυχικό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού»