3rd GIWA: Βραβεία για τις κορυφαίες Ελληνίδες του κόσμου – Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ελλάδα

3rd GIWA: Βραβεία για τις κορυφαίες Ελληνίδες του κόσμου – Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

3rd GIWA: Βραβεία για τις κορυφαίες Ελληνίδες του κόσμου – Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Για τρίτη χρονιά τα βραβεία GIWA βραβεύουν τις Ελληνίδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν διεθνώς στον τομέα τους, γυναίκες δραστήριες και με δυναμισμό που σκαρφάλωσαν στην κορυφή και εμπνέουν με την πορεία τους.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα διεθνή βραβεία, που αποτελούν θεσμό για την προβολή και την επιβράβευση των επαγγελματικών επιτευγμάτων Ελληνίδων ανά τον κόσμο, ξεκίνησε επίσημα, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA).

Τα διεθνή βραβεία, που διεξάγονται για τρίτη φορά, θα απονεμηθούν την άνοιξη του 2023 στην Αθήνα και έχουν ως μοναδικό στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διακριθούν μέσω των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων, της δράσης και των επιδόσεων τους  στον χώρο που έχουν αφιερωθεί.

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι:

Arts & Culture
Business & Entrepreneurship Design
Education and Psychology
Environment & Sustainability
Fashion
Finance
Hospitality
Law and Political Science
Media & Communication and Marketing
Science & Technology
Shipping
Social Responsibility
Sports
Young star award 18-25

H υποβολή υποψηφιοτήτων που ξεκίνησε στις 01 Ιουνίου 2022 θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Νοέμβρη 2022 και γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.greekinternationalwomenawards.com.

Η διαδικασία διεξαγωγής των  βραβείων GIWA είναι βασισμένη στην αρχή της διαφάνειας με εποπτεία και διασφάλιση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων από τον χρυσό χορηγό των βραβείων την ΕΥ. Το επόμενο στάδιο είναι αυτό της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς και αντιπροσωπεύουν τις αξίες των GIWA: αριστεία, εγκυρότητα, σεβασμός, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και ήθος.

Μεταξύ άλλων τα διεθνή βραβεία εμπεριέχουν το στοιχείο της δημόσιας ψήφου (public voting), η οποία θα λάβει χώρα μέσα από  την επίσημη ιστοσελίδα των GIWA.

Επίσημοι χορηγοί και υποστηρικτές:

Gold Sponsor & Process Reviewer: EY
Category Sponsor (Environment & Sustainability): Heracles Group of Companies
Accounting Sponsor: UKBC Business Consulting
Production Sponsor: Meliora Communications

Platform Sponsors: Eventora & Inku
Media partner: ERTWORLD, ERTFLIX

Media sponsors: Infowoman, OK Magazine, Znews, Fay’s Control, Klik.gr, Coverstory.gr, Hephaestus Radio, Hephaestus Wien, e-Volta, Greek List, Greek Select, allaboutshipping.co.uk, Living Postcards, Elnavi.eu

Supporters: ICC Hellas, Mexoxo, Δύναμη Προσφοράς, Womenontop, Lean in Hellas, Unique Minds, IforU, Life&Smile, Financial Greeks, Hellenides, Υπέροχες Γυναίκες