Ελλάδα

Επέτειος γάμου για τον Στέλιο Ρόκκο: Η ανθοδέσμη και… η επική αντίδραση της συζύγου του!

Επέτειος γάμου για τον Στέλιο Ρόκκο: Η ανθοδέσμη και… η επική αντίδραση της συζύγου του!

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι!

Τρία χρόνια έγγαμου βίου – αν και η σχέση τους έχει ήδη κλείσει μία δεκαετία)  συμπληρώνουν σήμερα ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Γκόφα και ο γνωστός τραγουδιστής άρχισε από νωρίς τις ευχάριστες εκπλήξεις στη γυναίκα της ζωής του.

Βέβαια, όπως μας αποκάλυψαν και οι δύο ο Στέλιος Ρόκκος δεν είναι από εκείνους που θυμούνται ημερομηνίες αλλά φέτος έκανε την ανατροπή. Της έστειλε λουλούδια, όμως, η πρώτη αντίδραση της γυναίκα του δεν ήταν αυτή που περίμενε.

«Είναι άδικο !!! Πρώτη φορά θυμάμαι σωστά ημερομηνία! Οργανώνω να φτάσουν στο πουθενά λουλούδια και η απορία στο μάτι της γυναίκας μου είναι … «έλα πες τι μ@λ#κ#α έκανες;;; Χρόνια μας πολλά αγάπη μου», έγραψε ο τραγουδιστής.

Από πλευράς της η Ελένη Γκόφα μοιράστηκε την υπέροχη ανθοδέσμη που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της λέγοντας:

«3years married. Για όλους όσους μας γνωρίζετε καλά, καταλαβαίνετε πως αυτά δεν γίνονται. Εγώ δεν είμαι κι από τους πιο ρομαντικούς ανθρώπους, ο άντρας μου δεν είναι και από τους πιο τυπικούς. Συνήθως του θυμίζω ακόμη και τα γενέθλια του. Σήμερα,όμως, τα ανέτρεψε και τα δυο δεδομένα. Και έκπληξη και συγκίνηση. Σε λατρεύω».

Exit mobile version