Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μιλά για την υιοθεσία στην πρεμιέρα της νέας της παράστασης
Ελλάδα

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μιλά για την υιοθεσία στην πρεμιέρα της νέας της παράστασης

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μιλά για την υιοθεσία στην πρεμιέρα της νέας της παράστασης

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη που είναι 3 χρονών, με τον επιχειρηματία να έχει δύο ακόμη μεγαλύτερους γιους από τον προηγούμενο γάμο του.

Παρόλα αυτά θέλησαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και η επιθυμία τους έγινε πράξη μιας και η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε. Το νέο μέλος της οικογένειας είναι και ο βενιαμίν, όντας ο μικρότερος σε ηλικία από τα αδέρφια του. Μάλιστα το παιδί βαπτίστηκε και πήρε το όνομα Μάριος.

Τι είπε για την υιοθεσία

Η ηθοποιός μίλησε στης τηλεοπτικές κάμερες για το δύσκολο έργο της υιοθεσίας ενός παιδιού. «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια τέσσερα παιδιά με τον σύζυγό μου. Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας», σημείωσε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ ευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Η πρεμιέρα της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παρότι μαμά 4 παιδιών πλέον, δεν αφήνει την μεγάλη της αγάπη, το θέατρο. Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φαρενάιτ 451» του Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του την Δευτέρα.

Πρόκειται για μεταφορά του βιβλίου του συγγραφέα Ραίη Μπράντμπερυ, που είχε κυκλοφορήσει 1953, εν μέσω μακαρθικής περιόδου στις ΗΠΑ και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα δυστοπικά μυθιστορήματα του 20ου αιώνα.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σε στιγμιότυπο από την παράσταση

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σε στιγμιότυπο από την παράσταση

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2018 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, όπου οι παραστάσεις του ήταν sold out.

Ο τίτλος δηλώνει τη θερμοκρασία στην οποία αρχίζει να καίγεται το χαρτί και αναφέρεται στην πρακτική της «καύσης βιβλίων», που ταυτίζεται ιστορικά και συμβολικά με την καταστολή της ελευθερίας σκέψης και λόγου.

Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι Αλέξανδρος Λογοθέτης, Άννα Μάσχα,  Κίττυ Παϊταζόγλου, Χάρης Τσιτσάκης, Μάνος Γαλανής, Θάνος Λέκκας, Ξένια Καλογεροπούλου.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency