Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει υπό ποιες προϋποθέσεις θα επέστρεφε στο All Star Survivor – «Τα χρήματα δεν είναι στα τρία πρώτα σημαντικά»
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει υπό ποιες προϋποθέσεις θα επέστρεφε στο All Star Survivor – «Τα χρήματα δεν είναι στα τρία πρώτα σημαντικά»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει υπό ποιες προϋποθέσεις θα επέστρεφε στο All Star Survivor – «Τα χρήματα δεν είναι στα τρία πρώτα σημαντικά»

Αν πει το «ναι», δεν γίνεται να μην πληρούνται αυτές οι παράμετροι

Κάθε φορά που ξεκινούν οι συζητήσεις για ένα All Star Survivor στις τηλεοπτικές μας οθόνες ένα όνομα έρχεται απευθείας στο μυαλό όλων και φυσικά μιλάμε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το «αστέρι» που έλαμψε εκτυφλωτικά στο Survivor, που εντυπωσίασε με τις αθλητικές του δυνατότητες, αλλά και το ήθος του, είναι ένα πρόσωπο που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό και επιθυμεί διακαώς να το δει στην all star εκδοχή του ριάλιτι.

Ο ίδιος όμως έχει πολλά να σκεφτεί προτού πει το «ναι» σε μία τέτοια πρόταση και όπως ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» τα χρήματα δεν είναι καν στις Top 3 προϋποθέσεις.

«Στη μεταβατική περίοδο είχαμε συζητήσει δυο φορές, τηλεφωνικά και μία δια ζώσεις με την παράγωγη για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας στην παρουσίαση. Δεν προχώρησε. Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού, η παράγωγη νομίζω έκανε καλά για αυτά τα οποία ακολούθησαν. Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για το All star Survivor. Δεν έχω καμία επαφή από τότε που είχαμε μιλήσει για το ενδεχόμενο παρουσίασης. Αν μου γινόταν πρόταση να πάω στο All star Survivor ως παίκτης, θα έπρεπε πρώτα να σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω ξανά σε αυτό το project».

«Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν το βάζω ούτε καν στα τρία πρώτα σημαντικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ το project Survivor, αν πούμε ότι σκέφτομαι να πάω ξανά, χωρίς να ξεκινάει το 70% από αγωνιστικό κομμάτι. Αν ερχόταν πρόταση να παρουσιάσω το All star Survivor, θα πρέπει να δω αν μπορώ εξ αποστάσεως να κατευθύνω κάποια πράγματα και να είμαι βέβαιος ότι είναι εντάξει».

Έκρινε ακόμη τον φετινό κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού. «Υπάρχουν κοινά σημεία ως προς την εικόνα στο φετινό survivor άλλα το concept είναι λίγο διαφορετικό. Κάθε χρονιά του Survivor η παράγωγη και οι συντελεστές δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι. Εμείς δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε και αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον. Mπορεί να κάναμε πράγματα που βγαίναν ριάλιτι, άλλα δεν ήταν επιτηδευμένα. Ο φετινός κύκλος δεν έχει τόση απήχηση στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι η πέμπτη χρονιά. Θέλει γενικότερα φρεσκάρισμα το project. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ η νέα μορφή που έχει πλέον ο παρουσιαστής, ο Γιώργος Λιανός. Είναι πολύ ταλαντούχος. Τον παρουσιαστή τον καθοδηγεί και τον βοηθάει προς τα πάνω ή τον δυσκολεύει η κάθε χρονιά και το κάθε καστ. Είναι σαν έναν τελικό κυπέλλου Champions League που κι ένας λιγότερο ικανός παρουσιαστής έχει πολύ πιο εύκολο έργο».

Για το τέλος αποκάλυψε ότι ενώ είχε αρχικά συμφωνήσει να συμμετέχει σε νέα σειρά τηλεοπτικού σταθμού εν τέλει το πλάνο ναυάγησε.