Κώστας Σκαφίδας για Στέλιο Καζαντδίδη: «Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»
TV Gossip

Κώστας Σκαφίδας για Στέλιο Καζαντδίδη: «Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»

Κώστας Σκαφίδας για Στέλιο Καζαντδίδη: «Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»

Τι αποκάλυψε για τον αείμνηστο τραγουδιστή;

Στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα μίλησε ο Κώστας Σκαφίδας και αναφέρθηκε στη στενή σχέση που είχε με τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά και σε ένα γεγονός που του είχε εκμυστηρευτεί ο αείμνηστος τραγουδιστής.

«Το ξέρω όσο κανείς άλλος το θέμα αυτό. Όταν μάζευαν τους ιδεολόγους αριστερούς, με πήρε ένας συγγενής που ήταν μέσα στην αστυνομία και μου είπε “Πάρε τον Στέλιο και κράτησε τον σπίτι σου μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα”. Στον Διόνυσο μου λέει “Σταμάτα εδώ”. Σταματάω σε κάτι χαλάσματα όπου πετάλωναν μουλάρια τα παλιά χρόνια. Τον βλέπω και ανηφορίζει στα χαλάσματα. Έπειτα από μισή ώρα επιστρέφει κλαμένος».

«Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πηγαίνουμε στο σπίτι και μου λέει “Σε εκείνα τα χαλάσματα έπαθα τη ζημιά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά”. Τον είχε κλοτσήσει ένα μουλάρι και έμεινε ανίκανος. Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ. Ούτε καν η μάνα του δεν το ήξερε».

«Τότε λοιπόν ο Στέλιος είχε μια κοπέλα από την Πρέβεζα και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή η μάνα του, η κυρα-Γεσθημανή μού έβαλε λόγια και μου έλεγε συνέχεια ότι ο Στέλιος πρέπει να χωρίσει από την κοπέλα αυτή. Σε μια κουβέντα μας λοιπόν πετάγομαι και της λέω “Σου αρέσουν τα παιδιά;”. Μου απαντάει “Πολύ”. Και μου ξεφεύγει και της αποκαλύπτω ότι ο Στέλιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Το λέει στον Στέλιο εκείνη και αυτό ήταν το τέλος της σχέσης μας με τον Στέλιο. Γιατί στο υποσυνείδητο είχαν μπει τα λόγια της κυρα-Γεσθημανής, που ήθελε να τον χωρίσει».

Διαβάστε επίσης

Μαρινέλλα – Στέλιος Καζαντζίδης: Το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από τον γάμο τους