Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους
TV Gossip

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Το ζευγάρι παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέσης και ένα παιδί

Εις γάμου κοινωνία ήρθαν οι ηθοποιοί Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου. Το ζευγάρι μετράει 18 χρόνια σχέσης και έναν 17χρονο γιο, φέτος όμως αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με θρησκευτικό γάμο.

Το ζευγάρι είχε προαναγγείλει τον γάμο του και μάλιστα ο Νίκος Κουρής είχε αποκαλύψει ότι ο γιος τους θα συνοδέψει τη μητέρα του νύφη και θα την παραδώσει, καθώς η Έλενα Τοπαλίδου έχασε τον πατέρα της ξαφνικά πέρσι.

«Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό. Άλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Έλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς.. Η συγκεκριμένη μέρα, όμως, μας βολεύει γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ. Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το Μυστήριο. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, ο ηθοποιός ήταν αγχωμένος ενώ η νύφη -που φορούσε ένα ρομαντικό και σε vintage γραμμή νυφικό που όπως έχει πει το διάλεξε και το παρήγγειλε ο Νίκος Κουρής- παραπάτησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Νίκος Κουρής περιμένει τη νύφη με τους κουμπάρους τους

Η Έλενα Τοπαλίδου φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Πέτρο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο στο okmag.gr

Φωτογραφίες: Κέλλυ Αλεξάλη

Έλενα Τοπαλίδου: «Έκανα δώρο γενεθλίων στον Νίκο Κουρή τα δικαιολογητικά του γάμου μας»