Οι προβλέψεις της Πέμπτης: Ανατροπές και τύχη πάνε… πακέτο
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης: Ανατροπές και τύχη πάνε… πακέτο

Οι προβλέψεις της Πέμπτης: Ανατροπές και τύχη πάνε… πακέτο

Το Τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού και το Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία επιδρούν σε όλους

Περίεργη η ημέρα!

Από την μία, καβγάδες και ανατροπές λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού και από την άλλη τύχη και εύνοια, σε έρωτα και χρήμα, λόγω Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου σε ό,τι κι αν κάνεις! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, διότι φέρνει εντάσεις και καυγάδες στον φιλικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που σε ωθεί σε συμπεριφορές που σε εκθέτουν κοινωνικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην ζωή σου, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι, αναγνωρίζοντας το κύρος σου, τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, σου προσφέρει τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά, να ταξιδέψεις και να περάσεις όμορφα! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που φέρνει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Λέοντα, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις σήμερα! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που θα φέρει ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που θα φέρει ανατροπές στην καθημερινότητα σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου φέρει εύνοια και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου, αλλά και την ψυχολογία σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν, δίνοντας σου σιγουριά! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που θα φέρει ανατροπές, κόντρες, καυγάδες, ακόμα και ρήξεις, σε κοινωνικές συναναστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου φέρει σίγουρα καλοπέραση, ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και ευχάριστες στιγμές με φίλους! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σο και καταφέρνεις να αυξήσεις την δημοτικότητα σου! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, η οποία θα φέρει οικογενειακές κόντρες και ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, διότι σε παρασύρει σε σοβαρά επικοινωνιακά λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που θα φέρει κάποια ξαφνικά γεγονότα, που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, βελτιώνονται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Η διορατικότητα σου, θα σου δώσει όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, διότι φέρνει ανατροπές, νεύρα και ρήξεις.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς! Πρόσεξε μόνο το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που θα φέρει ψυχολογική αναστάτωση και ξαφνικές απομυθοποιήσεις.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr