Τα ζώδια της Πέμπτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τα ζώδια της Πέμπτης

Μέρα υπομονής είναι για όλους η Πέμπτη. Από τη μία βγαίνει η κούραση της εβδομάδας που τελειώνει κι από την άλλη υπάρχει η ανυπομονησία για το Σαββατοκύριακο. Κάπου εκεί ανάμεσα, προσπαθούν να ισορροπήσουν και τα 12 ζώδια, λίγο πριν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.

κριός

Η δέσμευσή σου στο να τελειώνεις αυτά που αναλαμβάνεις είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σου. Κι αυτό ακριβώς είναι που θαυμάζουν σε σένα οι ανώτεροί σου και σε ξεχωρίζει στη δουλειά σου. Σήμερα θα πάρεις μία επιπλέον επιβράβευση από το αφεντικό σου. Στα οικονομικά, κάνε λιγάκι υπομονή, τελειώνει ο μήνας και θα πληρωθείς.

ταύρος

Θα ανακαλύψεις σήμερα ότι η αγάπη μπορεί να έχει και πρακτική εφαρμογή. Δοκιμάστε να δουλέψετε με τον/την σύντροφό σου σε ένα κοινό project. Εκτός του ότι θα έχει επιτυχία, θα σας επιφέρει και πολλά χρήματα. Λίγη προσοχή στους καβγάδες και τις μικροπαρεξηγήσεις μεταξύ σας, μιας κι ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος.

δίδυμος

Σήμερα είναι μια ωραία μέρα να καθίσεις σπίτι και να οργανώσεις το χώρο σου. Εντάξει, δεν είσαι και Παρθένος να απολυμάνεις κάθε γωνιά, αλλά ένα καθαρισματάκι μπορείς να το ρίξεις στη γωνιά που θα επιλέξεις να είναι το ησυχαστήριό σου. Αν καταφέρεις να τελειώσεις νωρίς, βγες μια βολτούλα με την παρέα σου.

καρκίνος

Με τον Ερμή ανάδρομο, απόφυγε ακόμα να υπογράψεις συμβόλαια ή κάποια άλλα νομικά έγγραφα. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να κάνεις μια παραγωγική συζήτηση με τον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας. Προσοχή σε ατυχήματα στο δρόμο. Καλό είναι να κοιτάς πού πατάς στο πεζοδρόμιο.

λέων

Μπορεί να νιώθεις ότι είσαι βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά όταν κατεβαίνεις από το θρόνο που νομίζεις ότι σου αξίζει γίνεσαι καλύτερος. Συγκεκριμένα, σήμερα μπορείς να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου, αν αποφασίσεις να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου και σταματήσεις να προβάλλεις διαρκώς το «εγώ» σου.

παρθένος

Πρόσφατα βρήκες ένα άτομο που βγαίνεις έξω και θεωρείς ότι είναι το «άλλο σου μισό». Το ίδιο θεωρεί κι εκείνο κι είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, όπως για παράδειγμα να ψάξετε ένα σπίτι να συγκατοικήσετε. Άλλωστε το Σαββατοκύριακο γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής κι όλα διευκολύνονται.

ζυγός

Νιώθεις να βουλιάζεις και ότι η ηλικία σου κάθε μέρα σε βαραίνει; Ευκαιρία να δοκιμάσεις να κάνεις κάποια DIY δραστηριότητα ή να αρχίσεις να σβήνεις πράγματα από την «to-do-list» σου. Αυτό σίγουρα θα σε ανανεώσει και θα σε αναζωογονήσει. Στη δουλειά… κάνε υπομονή! Σαββατοκύριακο έρχεται.

σκορπιός

Νιώθεις ιδιαίτερα δημοφιλής τις τελευταίες μέρες. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας κι οι θέσεις των πλανητών κοντά σου, ευνοούν ακριβώς αυτό. Ευκαιρία να ζητήσεις πράγματα στη δουλειά σου που δεν είχες πριν, όπως για παράδειγμα μια αύξηση. Επίσης, μια παρουσίαση θα πάει πολύ καλά.

τοξότης

Μπορεί να είναι όλο το πλανητικό σύστημα υπέρ σου, αλλά σήμερα δεν θα είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Παρεξηγήσεις θα γίνουν με τους ανωτέρους σου, μιας και θα θεωρήσουν πως κακομεταχειρίζεσαι άλλα άτομα στη δουλειά. Ο ανάδρομος Ερμής σου δείχνει φεύγοντας τη δύναμή του. Το νου σου!

αιγόκερως

Σήμερα έχεις την επιθυμία να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι. Όχι όμως με αφορμή κάποια εικόνα ή video που είδες, αλλά με αφορμή μια γλώσσα που θα ήθελες να μάθεις. Για να έχεις πολλές επιλογές στον προορισμό, θα ήταν προτιμότερο να διαλέξεις τα ισπανικά. Συνοδοιπόρος στο ταξίδι θα είναι ο/η σύντροφός σου.

υδροχόος

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν σήμερα. Θα έχεις διάφορες ιδέες για να ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση, αλλά καμία απολύτως για το πώς όλη αυτή τη σκέψη να την πραγματώσεις σε κάτι υπαρκτό. Αυτό είναι άλλωστε και το χαρακτηριστικό σου. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, καλό είναι να ξαναδείς το θέμα από βδομάδα.

ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα βρεις σήμερα έναν πελάτη που θα προκύψει μια μακροχρόνια μεταξύ σας συνεργασία. Με την εύνοια του Άρη, κοίτα να κλείσεις αυτή τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό. Επίσης, θα δεχτείς μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση για έξοδο το βράδυ.