ΑΝΤ1: Αυτοί που μένουν κι αυτοί που φεύγουν….
BeZnews

ΑΝΤ1: Αυτοί που μένουν κι αυτοί που φεύγουν….

ΑΝΤ1: Αυτοί που μένουν κι αυτοί που φεύγουν….

Ο Γιώργος Μπέζας κάνει... προβλέψεις για τη νέα σεζόν στο κανάλι

Μπορεί τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για τον ΑΝΤ1 και τις συζητήσεις που γίνονται με πρωτοκλασάτα ονόματα στην παρουσίαση, όμως τελικά όλα μοιάζουν να «κλειδώνουν» χωρίς θεαματικές αλλαγές για το κανάλι σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν και τα πρόσωπα.

Στην πρωινή ζώνη -με μια προσθήκη για τα εμπορικά γένους θηλυκού- ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται να συνεχίζει και του χρόνου παρόλο που όλα θα οριστικοποιηθούν τον Μάρτιο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρά τα σενάρια που τον θέλουν εκτός, μετά και την εμφάνιση του προέδρου του ΑΝΤ1 στο πάρτι γενεθλίων του -μια κίνηση που ερμηνεύτηκε θετικά για την σχέση του παρουσιαστή με την ιδιοκτησία του ΑΝΤ1- φαίνεται ότι παραμένει στο κανάλι.

Στο Σαββατοκύριακο η νέα χρονιά θα είναι καθοριστική για την Μπέττυ Μαγγίρα, αν και στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ σε εκείνη. Ήδη η εκπομπή της αυτό το διάστημα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τη δήλωση της ίδιας ότι θα υπάρξουν αλλαγές και την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα.

Αυτοί που φεύγουν κι αυτή που έρχεται (;)

Εκείνος που μοιάζει να ψάχνει στέγη πάντως είναι ο Σάκης Τανιμανίδης για το World Party του, για το οποίο έχει κάνει ήδη ραντεβού με Alpha και Star.

Αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις της Βίκυς Καγιά για την επιστροφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου.