ΣΚΑΪ – Acun Medya: Έντονη διαφωνία για το The Voice
Nikopolis Blog

ΣΚΑΪ – Acun Medya: Έντονη διαφωνία για το The Voice

ΣΚΑΪ – Acun Medya: Έντονη διαφωνία για το The Voice

Αυτό το παιχνίδι ποιος θα το παρουσιάσει; Βγαίνει ο Ουγγαρέζος το πρωί εδώ στο Ζnews και γράφει ότι θα το κάνει ο Λιάγκας.

Λίγες ώρες μετά, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ακούμε ότι το μουσικό talent show θα έχει παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, αγαπημένο παιδί του Acun (μετά, φυσικά, από τον Σάκη Τανιμανίδη).

Τα σχόλια της παρέας του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποκάλυψη της πληροφορίας, δεν τα λες όμως και πολύ κολακευτικά, αφού κανείς τους δεν δείχνει να θεωρεί αρκετά λαμπερό τον Γιώργο Λιανό.

Σκέφτεσαι μετά εσύ: «Ακόμα δεν πήγε ο Λιάγκας στο Φάληρο και άρχισε την εσωτερική αντιπολίτευση;». Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Οι live ενστάσεις φυσικά γύρω από την επιλογή Λιανού μόνο τυχαίες δεν ήταν. Και αυτό γιατί η πλευρά ΣΚΑΪ, είχε προτείνει στον Τούρκο παραγωγό τον Γιώργο Λιάγκα που είχε δοκιμαστεί (με επιτυχία, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης) και παλιότερα στον ίδιο ρόλο. Εκείνος όμως, φέρεται να είπε ότι δεν τον γνωρίζει (!) και ζήτησε να τον δει σε video έτσι για το τυπικό, αφού απόφασή του ήταν να πάρει τη θέση ο Γιώργος Λιανός.

Ο Λιάγκας όμως τι γνώμη είχε για όλα αυτά; Όταν του έγινε η «πρόταση» από το κανάλι, η αντίδραση του, λένε, ήταν… διστακτική. Ναι μεν η ιδέα τον κολάκευε αλλά τρία διαφορετικά projects στο ίδιο κανάλι, δεν είναι υπερβολή;

Η “χρυσή τομή” βρέθηκε όμως γρήγορα, αφού, όπως λέγεται αλλά δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη, του προτάθηκε να παρουσιάσει μόνο τα λιγοστά live, κάτι που εκείνος το είδε περισσότερο θετικά.

Ανάλογο θέμα προέκυψε και με την επιλογή του Αντώνη Ρέμου από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος δέχτηκε να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων μετά από παρέμβαση του φίλου του, Γιώργου Λιάγκα. Και πάλι όμως η Acun Medya φαίνεται πως δεν συμμεριζόταν την άποψη του καναλιού (τουλάχιστον τον Ρέμο τον γνώριζαν….).

Το «θρίλερ» με το The Voice που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και στις δύο πλευρές φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα- το μόνο όμως σίγουρο είναι ότι τα γυρίσματα έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει και έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος που θα αναπληρωθεί με πολλά ξενύχτια στο μοντάζ!