Τζένη Μπαλατσινού: Θα συνεχίσει να… εκπαιδεύεται;
Nikopolis Blog

Τζένη Μπαλατσινού: Θα συνεχίσει να… εκπαιδεύεται;

Τζένη Μπαλατσινού: Θα συνεχίσει να… εκπαιδεύεται;

Η τηλεοπτική της επιστροφή στον ΑΝΤ1 συνέπεσε με την αναγγελία του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια. Τελικά μετά από 10 επεισόδια η Τζένη Μπαλατσινού θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές στα τέλη του μήνα.

Όπως μαθαίνουμε, το «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», που δεν πρόκειται για πρωτότυπη ιδέα αλλά είναι εμπνευσμένο από ξένο format, έχει πάρει το πράσινο φως από το κανάλι για να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν και μάλιστα επιθυμία, τόσο της εταιρίας παραγωγής όσο και του ΑΝΤ1 ήταν να παρουσιάσει η Τζένη και τον δεύτερο κύκλο.

Η ίδια όμως έχει ήδη απαντήσει αρνητικά. Ο λόγος, όπως έσπευσαν να υποθέσουν όλοι, είναι ότι η ζωή της αναμένεται να αλλάξει τελείως, αφού ο «σύζυγός» της, όπως θα τον αποκαλεί και επίσημα από αυτή την Κυριακή, αναμένεται όχι μόνο να εκλεγεί στις 7 Ιουλίου αλλά, όπως διαδίδεται, θα είναι και ο επόμενος Υπουργός Άμυνας.

Πάντως η  ίδια η Τζένη, που αυτές τις ημέρες έχει χαρεί πολύ με την επιστροφή των δύο κοριτσιών της, της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας από την Αμερική για τον γάμο, κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της και ασχολείται με τις τελευταίες ετοιμασίες για το χαρμόσυνο γεγονός που θα γίνει σε αρκετά κλειστό κύκλο.

Ποια θα πάρει τη θέση της όμως στην εκπομπή; Λέγεται ότι έχει ήδη γίνει επαφή από την Παραγωγή με γνωστή ηθοποιό, αγαπητή στο νεανικό κοινό. Σε αυτό το σημείο θα πούμε κιόλας ότι πίσω από το  «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», βρίσκεται η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία για 15 χρόνια σχεδόν εργαζόταν στα περιοδικά και τα ραδιόφωνα του, πρώην συζύγου της Τζένης, Πέτρου Κωστόπουλου.