«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Θα τα ξαναβρούν η Μυρσίνη με τον Δούκα;
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Θα τα ξαναβρούν η Μυρσίνη με τον Δούκα;

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Θα τα ξαναβρούν η Μυρσίνη με τον Δούκα;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε στο... Διαφάνι και έμαθε!

Στα τελευταία επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» ο Δούκας Σεβαστός και η Μυρσίνη είχαν γίνει… δύο ξένοι!

Η αποκάλυψη του μυστικού που ο Δούκας κρατούσε τόσα χρόνια καλά κρυμμένο κλόνισε συθέμελα τον γάμο τους. Και δικαιολογημένα γιατί η Μυρσίνη δεν πίστευε στα αυτιά της όταν άκουσε τον άντρα της να ομολογεί ότι χρησιμοποίησε το γιο του για να σκοτώσει τον πατέρα των αδελφών Σταμίρη.

Διότι αν δεν έχει γίνει αυτό το πρώτο φονικό δεν θα είχε ξεκινήσει και η βεντέτα που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο Σέργιος Σεβαστός και αργότερα Γιάννος Σεβαστός και να χυθεί τόσο αίμα στο Διαφάνι.

Η Μυρσίνη σε μία έκρηξη οργής αποφάσισε να αποκαλύψει στον Δούκα όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση της με τον Κυπραίο καταρρακώνοντας τον αρχηγό της οικογένειας Σεβαστού πού είχε ούτως ή άλλως υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Ύστερα από αυτή την κίνηση ο γάμος τους κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη που μέχρι τώρα είχαν κοινό μέτωπο ενάντια στις αδελφές Σταμίρη χωρίστηκαν στα δύο.

Και η Μυρσίνη έφτασε στο σημείο να δικαιολογήσει τη φόνισσα του γιου της την Ελένη. Αυτό, όπως ήταν επόμενο, έφερε ακόμα περισσότερους τριγμούς στη σχέση της με τον Δούκα.

Ωστόσο, επειδή αυτοί οι δύο είναι φτιαγμένοι από το ίδιο ύφασμα θα θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν και θα οργανώσουν από κοινού νέο σχέδιο εξόντωσης των αντιπάλων τους.

Αφορμή για να γίνει αυτό είναι η κίνηση της Ασημίνας να πάρει το μικρό Σέργιο και να φύγει από το σπίτι το Σεβαστών. Μπροστά στον κοινό εχθρό που τώρα πια είναι η Ασημίνα αυτοί οι δύο θα ενωθούν και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε ο εγγονός τους να γυρίσει και πάλι στο σπίτι το δικό τους.

Πώς θα αντιδράσει σε όλα αυτά η Ασημίνα και πώς θα κινηθούν η Ελένη και η Δρόσω;
Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.