Stay tuned

Chart Show: Αφιέρωμα σε τραγούδια που έγιναν viral για τον στίχο τους – Ποιοι θα είναι καλεσμένοι;

Chart Show: Αφιέρωμα σε τραγούδια που έγιναν viral για τον στίχο τους – Ποιοι θα είναι καλεσμένοι;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέρει και αποκαλύπτει!

Μεγάλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει αυτό το Σάββατο το Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή.

Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή είναι αφιερωμένη σε τραγούδια – σλόγκαν, δηλαδή σε τραγούδια που άφησαν εποχή λόγω του ιδιαίτερου στίχου τους.

Και η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες στιχουργοί μάς έχουν κατά καιρούς εντυπωσιάσει με την επιλογή φράσεων που έγιναν σλόγκαν και τεράστιες δισκογραφικές επιτυχίες!

Ποιος δεν θυμάται το «Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς» που είχε τραγουδήσει ο Θάνος Καλλίρης ντουέτο με το Λάμπη λιβιεράτο; Τότε ο νέος ήταν ο Λάμπης και ο παλιός ήταν ο Θάνος και αναρωτιόντουσαν ποιον θα επιλέξει η γυναίκα των ονείρων τους.

Αυτό το τραγούδι, λοιπόν, θα ερμηνεύσει ζωντανά ο Θάνος Καλλίρης που είναι ένας από τους καλεσμένους του Chart show του Σαββάτου.

Μεγάλο σουξέ της εποχής ήταν, όμως, και το «Οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά» που είχε ερμηνεύσει ο Χρήστος Δάντης. Άλλο ένα τραγούδι, άλλο ένα σλόγκαν που έμεινε στην ιστορία και βέβαια ο Χρήστος θα το ερμηνεύσει ζωντανά θυμίζοντας μας και άλλες μεγάλες επιτυχίες του από τα ΄90s.

Αλλά και το λαϊκό ρεπερτόριο έβγαλε πολλά μεγάλα σλόγκαν που τραγουδήθηκαν από τους θαμώνες στα μπουζούκια στο δεύτερο πρόγραμμα.

Ποιος δεν έχει χορέψει το «Στην υγειά της αχάριστης» που έχει πει ο Αλέκος Ζαζόπουλος; Ο απόλυτος ύμνος των απανταχού προδομένων θα αναβιώσει στο Chart Show αυτού του Σαββάτου.

Η λίστα των καλεσμένων δεν τελειώνει εδώ. Ο Νίκος Βουρλιωτης θα είναι κι αυτός στο μουσικό σόου του Σαββάτου, όπως επίσης και οι ηθοποιοί Ελένη Καρακάση, Γιώργος Χρανιώτης και ο Μιχάλης Ιατροπουλος.

Το Σάββατο στις 21.00 η αντίστροφη μέτρηση για τα 30 πιο δημοφιλή τραγουδια-σλόγκαν ξεκινάει. Stay tuned!

Exit mobile version