«Άγριες Μέλισσες»: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή!
Ελλάδα

«Άγριες Μέλισσες»: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή!

«Άγριες Μέλισσες»: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή!

Ποιοι φέρονται να είναι;

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι σίγουρα από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όχι μόνο της τρέχουσας σεζόν.

Οι ηθοποιοί της -ως επί το πλείστον πολύ αξιόλογα θεατρικά ταλέντα και ονόματα που έχουν αποδείξει την αξία τους στο απαιτητικό θεατρικό σανίδι- χαίρουν ευρείας αναγνωρισιμότητας ακόμη και αν ενσαρκώνουν ρόλους «κακού».

Σε μια τόσο καλά οργανωμένη παραγωγή όπως αυτή, το πρόγραμμα τηρείται κατά γράμμα και οι ηθοποιοί απαιτείται να είναι επαγγελματίες και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους για να βγαίνει ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα.

«Καθένας από μας είναι ένα μικρό γρανάζι που κάνει καλά τη δουλειά του και βγαίνει το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να λείψει ούτε ένας. Είναι τρομερό. Από τον πρωταγωνιστή μέχρι αυτόν που δεν θα μάθεις ποτέ ότι υπάρχει, ένας να λείψει, θα φανεί. Έτσι λειτουργούμε και στις “Μέλισσες”. Δεν θα λειτουργούσε όλο αυτό το πράγμα αν δεν ήμασταν όλοι μαζί συντονισμένοι» είχε πει στο «φλΕΡΤ» πρόσφατα η Έλλη Τρίγγου.

Έτσι δεν παραξενεύτηκε σχεδόν κανείς όταν πρωτοακούστηκε ότι ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά, την ίδια στιγμή που η Έλλη, μία από τις τρεις πρωταγωνίστριες είναι η πρώην σύντροφός του.

Άλλωστε και στις δηλώσεις τους έχουν δείξει ότι έχουν φιλική σχέση -άλλωστε έπαιξαν μαζί σε μία άκρως ερωτική παράσταση μαζί ενώ είχαν χωρίσει.

Η εμφάνιση του Αργύρη στις «Άγριες Μέλισσες» φούντωσε τις φήμες ότι υπάρχει επανασύνδεση για το ζευγάρι.

Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει αλλά και ότι η Έλλη Τρίγγου φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή της και μάλιστα με συμπρωταγωνιστή της στις «Μέλισσες».

Κάποιες σποραδικές φήμες είχαν ακουστεί τον περασμένο Νοέμβριο ότι η αγαπητή ηθοποιός είχε σχέση με τον Γιάννη Βασιλώττο, τον «Μπάμπη» της σειράς, με τον οποίο σύμφωνα με το σενάριο έχουν παράνομη σχέση αφού η τηλεοπτική Ασημίνα είναι παντρεμένη.

Πηγές από το επαγγελματικό περιβάλλον των δύο ηθοποιών υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι στην οθόνη και στη ζωή θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Άλλωστε και οι δύο προτιμούν να απασχολούν τα Μέσα για ό,τι αφορά τα επαγγελματικά τους παρά την προσωπική τους ζωή.

Το φερόμενο ως ζευγάρι δεν παίζει μόνο στις «Μέλισσες» μαζί αλλά και στη μεγάλη οθόνη αφού εμφανίζεται στο νέο κινηματογραφικό project του Σύλλα Τζουμέρκα, σε συμπαραγωγή του Ιδρύματος Ωνάση και της Ηomemade Films που θα παρουσιαστεί στοBerlinale Co-production Market 2021, την αγορά συμπαραγωγών του 71ου φεστιβάλ Βερολίνου, που φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις αρχές Μαρτίου.

Το κλίμα στις «Άγριες Μέλισσες» είναι τόσο φιλικό και όμορφο που δεν είναι παράξενο να προκύψουν όχι μόνο φιλίες αλλά ακόμη και έρωτες ενώ οι ηθοποιοί μας χαρίζουν ανεπανάληπτες στιγμές στα social media, όπως αυτή που η Έλλη και ο Γιάννης μαζί με Δανάη Μιχαλάκη και την Αμαλία Καβάλη είπαν τα κάλαντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)