Άκης Πετρετζίκης: Έτσι επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μπαμπάς
Ελλάδα

Άκης Πετρετζίκης: Έτσι επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μπαμπάς

Άκης Πετρετζίκης: Έτσι επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μπαμπάς

Η απάντηση στο μήνυμα που έλαβε την ώρα του live που έκανε στα social media

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του θα γίνουν σε λίγους μήνες γονείς και το ζευγάρι φαίνεται πως ανυπομονεί για τον ερχομό του πρώτου παιδιού του. Ο πρώτος Έλληνας MasterChef μάλιστα, μπορεί να κράτησε διακριτική στάση όταν έγινε γνωστή η είδηση για την προσωπική του ζωή και φυσικά να μην έκανε κάποια δήλωση σε δημοσιογράφο, δεν μπορούσε όμως να αδιαφορήσει για τις ευχές των διαδικτυακών του φίλων.

Έτσι, όπως είδαμε και στο απόσπασμα από το μαγειρικό του live στα social media, που πρόβαλε η εκπομπή Happy Day, όταν ο Άκης Πετρετζίκης δέχθηκε τις ευχές για τα ευχάριστα απάντησε: «Με το καλό να έρθει κι αυτό. Ανυπομονούμε».

https://streamable.com/t35ung

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στις αρχές του μήνα ο δραστήριος και στον επιχειρηματικό τομέα παρουσιαστής του Kitchen Lab θα αποκτήσει αγοράκι με τη σύντροφό του, μια σχέση που έχει κρατήσει επιμελώς μακριά από τα φώτα όπως και κάθε πτυχή της προσωπικής του ζωής.

Ο 36χρονος σεφ μάλιστα έκανε μια ανάρτηση με πολλά νοήματα στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλοντας ίσως να μοιραστεί με το κοινό του και με τον δικό του τρόπο το χαρμόσυνο νέο για τον Πετρετζίκη junior. Έτσι ανέβασε το σκίτσο ενός παιδιού σεφ το οποίο παρέπεμπε στο site του και στη συνταγή «Μπαμπάς» θέλοντας προφανώς με αυτόν τον έξυπνο τρόπο να επιβεβαιώσει τα νέα.

Τέλος, ο παρουσιαστής πρόσφατα είχε δώσει και συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και η μόνη ερώτηση που απάντησε για την προσωπική του ζωή ήταν αν θέλει να κάνει οικογένεια.