Battle of the couples: Σήμερα ο τελικός του ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες
Reality TV

Battle of the couples: Σήμερα ο τελικός του ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες

Battle of the couples: Σήμερα ο τελικός του ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες

Έχουμε τα πάντα για το look της Σάσας Σταμάτη

Πρόωρη αυλαία ρίχνει απόψε το ριάλιτι του Alpha, Battle of  the couples.

Οι τελευταίες αποχωρήσεις ήταν διπλές, όπως η χτεσινή που έφυγαν ο Πάνος και η Στέφανη, ο Γιώργος και η Καίτη.

Το έπαθλο θα διεκδικήσουν από τα τέσσερα εναπομείναντα ζευγάρια μόνο τα τρία, καθώς απόψε θα υπάρξει μέσω ψηφοφορίας μεταξύ τους άλλη μία αποχώρηση.

Φαβορί για τη νίκη είναι ο Ριχάρδος με την Άντζελα έχουν όμως ισχυρό ανταγωνισμό από τον Κώστα και την Κρίστη, που πλασάρονται ως outsiders.

Όπως πάντα σας έχουμε όλες τις exclusive λεπτομέρειες για το ντύσιμο της Σάσας Σταμάτη, η οποία επέλεξε ένα shiny μαύρο κοστούμι με παγιέτες από τη σειρά 5226 της Σίλιας Κριθαριώτη.

Το t-shirt της είναι Apostolos Mitropoulos που ταίριαξε όχι με κάποια ψηλοτάκουνη γόβα αλλά με ένα μοντέρνο ζευγάρι μποτάκια Martins καθώς και flashy κοσμήματα Kaisaris.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Botc η Σάσα κάνει άλλες δύο εμφανίσεις που έχει επιμεληθεί η ομάδα της, ο Κώστας Ζήσης στο styling, ο Αλέξανδρος Λύκος στα μαλλιά και η Ειρήνη Κοτσάκη στο μακιγιάζ.

Στη μία από αυτές, τιμά άλλη μία Ελληνίδα σχεδιάστρια και ένα ελληνικό brand, το The Artians by Konstantina, της Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου.

Είναι ένα εμπριμέ παντελόνι και μπλούζα που δίνουν την αίσθηση μιας ολόσωμης φόρμας που συνδυάζει με δερμάτινα μποτάκια Envie.

Στη δεύτερη εμφάνισή της «παντρεύει» τα Martins μποτάκια της με ένα κοντό φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη από τη σειρά 5226 και το απαραίτητο αδιαφανές μαύρο καλσόν.