Δανάη Μπάρκα: Ζήτησε γαμπρό στον αέρα της εκπομπής
Νέα

Δανάη Μπάρκα: Ζήτησε γαμπρό στον αέρα της εκπομπής

Δανάη Μπάρκα: Ζήτησε γαμπρό στον αέρα της εκπομπής

Η κουβέντα πήγε στο... γάμο και η Δανάη Μπάρκα κάλεσε κάποιον να την παντρευτεί χωρίς πολλά πολλά, καθώς όλα είναι κανονισμένα.

«Αχ να ήμασταν τώρα στην Σέριφο και να χορεύαμε», είπε η Δανάη Μπάρκα ακούγοντας ένα νησιώτικο τραγούδι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Τότε ήταν που ο Γιώργος Κρικοριάν της είπε: «Και στο γάμο σου τι θα γίνει! Τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα το διασκεδάζουμε».

Από την άλλη η Δέσποινα Καμπούρη πρότεινε στην παρουσιάστρια να κάνει τον γάμο της καλοκαίρι για να είναι κοντά στη θάλασσα.

Ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα τους έβαλε στη θέση τους λέγοντας: «Καλά παιδιά μην αγχώνεστε. Ας έρθει ένας άνθρωπος εμένα να με παντρευτεί και παντρεύομαι και Χριστούγεννα σε θάλασσα, παγόβουνο… Θα κάνουμε πολλούς γάμους…».

Η Καμπούρη επειδή δεν κατάλαβε τι εννοούσε με τους «πολλούς γάμους» που είπε η Δανάη ζήτησε διευκρίνηση, και την πήρε: «Εννοώ με έναν άνθρωπο, αλλά έναν στην Καλαμάτα, έναν στην Σέριφο, έναν πολιτικό, έναν θρησκευτικό! Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλει να ζήσει αυτή την περιπέτεια ας με καλέσει», είπε και έδωσε έναν τηλεφωνικό αριθμό στον αέρα της εκπομπής.

Τέλος, η Δανάη συμπλήρωσε: «Έχω και τα κουφέτα έτοιμα και τις μπομπονιέρες, έχουν περισσέψει από την βάπτιση».