Κατερίνα Καινούργιου: Έριξε αυλαία με συγκίνηση – Βούρκωσε στο φινάλε του «Ευτυχείτε»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Έριξε αυλαία με συγκίνηση – Βούρκωσε στο φινάλε του «Ευτυχείτε»

Κατερίνα Καινούργιου: Έριξε αυλαία με συγκίνηση – Βούρκωσε στο φινάλε του «Ευτυχείτε»

Αυλαία έριξε μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου και συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η σημερινή εκπομπή ήταν γεμάτη με εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και όμορφα μηνύματα από την παρουσιάστρια και την ομάδα της. Η Κατερίνα καινούργιου συγκινήθηκε από τα λόγια αγάπης του Ανδρέα Μικρούτσικου, η Κατερίνα Λένη δάκρυσε στον «αέρα» της εκπομπής, ενώ η καλή φίλη της και συνεργάτιδα, η Μάιρα δέχθηκε Live πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με το Πάνο Καλίδη, αλλά και το τηλεφώνημα – έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην παρουσιάστρια.

Η εκπομπή όμως ολοκληρώθηκε με το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου. Εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια ευχαρίστησε την ομάδα της και τον τηλεοπτικό σταθμό που την πίστεψαν και τη βοήθησαν, αποχαιρέτησε τηλεοπτικά τον καλό της φίλο και συνεργάτη Γρηγόρη Γκουντάρα, με τον οποίο δεν θα συνεργαστεί του χρόνου και βούρκωσε στο φινάλε της εκπομπής της.

«Θέλω να πω μερικά πράγματα, αν μου επιτρέπετε. Ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές που αυτή τη δύσκολη χρονιά με τον κορονοϊό, μας στηρίξατε τόσο πολύ. Καθημερινά μπήκαμε στο σπίτι σας και μας δείξατε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Εγώ το παίρνω αυτό και ως επιβράβευση της δουλειάς μας. Γνωρίζεται πως εγώ προσωπικά ποτέ δεν καρπώνομαι τις επιτυχίες. Η επιτυχία είναι συνολική. Είναι μια τεράστια ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες και όλων των συνεργατών. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Θέμη Μάλλη. Όταν ξεκινήσαμε κάναμε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια και αγάπη καταφέραμε να είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι -και δεν το λέω ως κάτι σπουδαίο- σε ένα κανάλι νεοσύστατο. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και το οφείλουμε σε εσάς. Μέσα από την καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη που δουλεύω με τόσους καλούς δημοσιογράφους όσο εσείς. Υπήρξα ρεπόρτερ, αλλά δεν είχα φθάσει σε τέτοια επίπεδα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες της.

Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα είπε: «Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα τελειώνει εδώ. Η συνεργασία μου μαζί του με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Γι’ αυτό που έκανες για εμένα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ότι μου έπιανες το χέρι στις δύσκολες στιγμές, σήμαινε πολλά για εμένα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Σου αξίζουν τα καλύτερα».

Και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτά. Ξεκινήσαμε από το Epsilon, από το μηδέν και φτάσαμε εδώ που είμαστε. Νιώθω πολύ περήφανη».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε βουρκωμένη: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του Open που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon. Με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τα πάντα. Και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν κοντά μου. Δεν ξεχνώ και το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Να είμαστε υγιείς, Από άγχος και στεναχώρια έχω πάει να πάθω ζημιά. Σας αγαπώ Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη. Γεια σας!».

https://streamable.com/06hedv