Μαντώ Γαστεράτου: «Έχω υπογράψει αυτόγραφο ως Κατερίνα Στικούδη»
Νέα

Μαντώ Γαστεράτου: «Έχω υπογράψει αυτόγραφο ως Κατερίνα Στικούδη»

Μαντώ Γαστεράτου: «Έχω υπογράψει αυτόγραφο ως Κατερίνα Στικούδη»

Ποια είναι η αγαπημένη της παρουσιάστρια του Mega Star; Τι είπε για την σχέση της με την Τζένη Μελιτά

Στη στήλη «Σπάστα» του Pop Up με τη Φωτεινή Πτερογιάννη βρέθηκε η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις αλλά κράτησε και μερικές απαντήσεις για τον εαυτό της.

Η παρουσιάστρια του Mega Star αγαπούσε τη Ναταλία Γερμανού όταν εκείνη βρισκόταν στη θέση της, αν και έχει αδυναμία στην Κατερίνα Στικούδη. Η Μαντώ αποκάλυψε ότι την έχουν μπερδέψει στο δρόμο με την τραγουδίστρια και μάλιστα δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο με το όνομά της.

Για το αν θεωρεί ότι έχει αδικηθεί σε εκπομπές που έχει συμμετάσχει: «Δεν θεωρώ ότι αδικήθηκα από παρουσιαστές, θεωρώ ότι δεν υπήρχε καλή σύσφιξη των σχέσεων σε μια παλιά μου συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά αλλά απέκλεισε το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Φαίης Σκορδά.

Η ίδια έχει κάνει πλαστική επέμβαση, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται. Ο πιο ιδιαίτερος καλεσμένος που είχε να διαχειριστεί ήταν ο Light, ενώ έχει πάρει τη Ναταλία Γερμανού πριν ξεκινήσει η σεζόν για να συμμετέχει στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Μαντώ έχει αισθανθεί τρακ όταν ο J Balvin είχε έρθει στην Ελλάδα και τη φλέρταρε, με αποτέλεσμα να κρυφτεί στην τουαλέτα. Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που της έχει τύχει, είναι όταν παρέλαβε γράμμα από κρατούμενο στη φυλακή, ο οποίος ρωτούσε επίμονα τι νούμερο παπούτσι φοράει.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τσακωθεί με την Τζένη Μελιτά, απλά σταμάτησαν να κάνουν την παρέα που έκαναν παλαιότερα.

https://streamable.com/6i9ofb