Σοφία Δανέζη: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή
Reality TV

Σοφία Δανέζη: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Σοφία Δανέζη: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Είναι μόνη ή σε σχέση;

Στην κάμερα της εκπομπή «Σου Κου Family» μίλησε η Σοφία Δανέζη που γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μιλά για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μέσα από τα social media.

«Ίσως έπρεπε να κρατούσα λίγο περισσότερο τα νευράκια μου μέσα στο Big Brother, αλλά η κλεισούρα και όλο αυτό που ζούσαμε είχε πίεση. Τώρα πια έκανα master και θα μπορούσα να μπω σε ένα σπίτι για τέσσερις μέρες με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη», είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Και συνέχισε: «Σίγουρα τα μηνύματα δεν μπορεί να είναι πάντα αγάπης, αλλά είναι και μίσους. Όταν απευθυνθούν στο πρόσωπό μου, δεν τα ακούω. Αλλά το να λένε να πάθει κάτι κακό η οικογένειά μου είναι απαράδεκτο.  Έστελναν μηνύματα στη μητέρα και την αδελφή μου και με έβριζαν».

Για τη σχέση με τον Δημήτρη Κεχαγιά είπε: «Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν φίλος μου. Την ίδια παρέα κάνω με την Αφροδίτη και τη Χριστίνα. Δεν ξέρω αν θα μπει στο Survivor ο Δημήτρης. Εγώ του λέω να μπει να ησυχάσουμε».

Για το bullying που έχει δεχθεί στο παρελθόν ανέφερε: «Έχω ζήσει και εγώ bullying σε νεότερη ηλικία, αλλά το καταλάβαινα αμέσως και απαντούσα ανάλογα».

Τέλος, στην ερώτηση αν είναι μόνη η σε σχέση απάντησε: «Τώρα είμαι μόνη μου και θα παραμείνω μόνη για πολύ καιρό ακόμη».

https://streamable.com/9q1mf5