After Dark: Και όμως, η Σοφία Δανέζη απάντησε στην ερώτηση αν ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι καλός εραστής!
Late night shows

After Dark: Και όμως, η Σοφία Δανέζη απάντησε στην ερώτηση αν ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι καλός εραστής!

After Dark: Και όμως, η Σοφία Δανέζη απάντησε στην ερώτηση αν ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι καλός εραστής!

Όσα… εξομολογήθηκαν στον Θέμη Γεωργαντά

Δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Big Brother πέρασαν από το Εξομολογητήριο του After Dark. Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησαν για τη σχέση τους μέσα στο ριάλιτι αλλά και έξω από αυτήν στον Θέμη Γεωργαντά.

Το πρώτο πράγμα που τους ρώτησε φυσικά είναι ποια είναι η σχέση τους σήμερα. «Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Είμαστε δύο φίλοι που αγαπάει ο ένας τον άλλον, σέβεται και εκτιμάει ο ένας τον άλλον. Αυτά» είπε η Σοφία. «Εκτεθήκαμε» απάντησε ο Δημήτρης.

Ο Δημήτρης δήλωσε ότι μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματα  μεγεθύνονταν αλλά παραδέχτηκε ότι φλέρταρε τη Σοφία.

«Η δεύτερη θέση για μένα ήταν σαν να έχω κερδίσει» είπε η Σοφία.

Θα άλλαζαν κάτι από όσα είπαν και έκαναν στο παιχνίδι: «Θα άλλαζα την έκρηξή μου. Θα έλεγα χαλάρωσε και μην μπαίνεις μπροστά» είπε η Σοφία ενώ ο Δημήτρης είπε ότι «δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα έπρεπε να το δω λίγο παραπάνω σαν παιχνίδι. Εμείς το ζήσαμε σαν ζωή».

«Δεν το πίστευα ότι ο κόσμος με στήριζε κάθε φορά. Δεν μου πέρασε από το μυαλό μου ότι θα μείνω» είπε.

«Μόλις είδα τον Δημήτρη  είπα “με αυτόν τον άνθρωπο θα μπορώ να μιλάω”» είπε για το τι σκέφτηκε όταν είδε τον Κεχαγιά στο παιχνίδι αλλά οι κεραυνοί πήγαν σύννεφο.

Οι ερωτήσεις κατόπιν έγιναν πιο προσωπικές για να τσεκάρει τι ξέρει ο ένας για τον άλλον, όπως πότε κυκλοφόρησε το τραγούδι της Σοφίας ή πότε έκανε την πρώτη του νίκη ο Δημήτρης στο kick boxing.

«Μου αρέσει να έχω ερωτικές επαφές σε μέρη που δεν έχεις εύκολα πρόσβαση» είπε ο Δημήτρης ενώ η Σοφία απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν ο Δημήτρης είναι καλός εραστής!

Ποιο σημείο στο σώμα της Σοφίας του αρέσει περισσότερο; «Όλα». «Άρα μπούστο;» του είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.«Ναι».

Η δε Σοφία είπε ότι της αρέσουν τα μάτια του και τα τατουάζ του. Τραγούδησε στον Δημήτρη το κομμάτι «Αν υπάρχει παράδεισος τότε είναι στα μάτια σου».