STAR πρεμιέρες: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν το τέλειο breakfast και η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει για «Αλήθειες»!
Νέα

STAR πρεμιέρες: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν το τέλειο breakfast και η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει για «Αλήθειες»!

STAR πρεμιέρες: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν το τέλειο breakfast και η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει για «Αλήθειες»!

Shopping Star, «Ο τροχός της τύχης» και τα «Τρία μίλια»

Ψυχαγωγία και ενημέρωση κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα, στις 5 Σεπτέμβρη στο κανάλι του STAR!

Το νέο ανανεωμένο Breakfast@Star, έρχεται με κανούρια πρόσωπα και φρέσκους παρουσιαστές, καθώς το ζευγάρι στη ζωή, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, θα γίνουν ζευγάρι ξανά και στην τηλεόραση, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της πρωινής εκπομπής του καναλιού.

«Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο breakfast;», αναρωτιέται το Star και απαντά:

Κάποιοι προτιμούν τις αλμυρές γεύσεις, κάποιοι τις γλυκές. Άλλοι το θέλουν υγιεινό, άλλοι χορταστικό, άλλοι το κάνουν… αγγαρεία, άλλοι το κάνουν… ιεροτελεστία!

Όλοι όμως συμφωνούν πως το τέλειο breakfast είναι ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά! Κανένα breakfast δεν είναι το ίδιο… και στο Star ετοιμάσαμε το πρώτο για όλες τις προτιμήσεις!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, ετοίμασαν και παρουσιάζουν ένα breakfast για τους λάτρεις του κλασικού, του χιουμοριστικού αλλά και του εναλλακτικού breakfast. Του αποκλειστικού breakfast που «σκάει τώρα…», του breakfast που έχει ντέρτια και καημούς… και αναφωνεί «Έλα, δεν το πιστεύω!» σε κάθε ιστορία, που δεν έχει ακουστεί ξανά!».

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 08:45 και υπόσχεται ένα πράγμα: αδιαπραγμάτευτα να ασχοληθεί με τη θετική, τη χαρούμενη, τη διασκεδαστική πλευρά της επικαιρότητας.

Η καθημερινή παρέα περιλαμβάνει, μαζί με τους παρουσιαστές, την έξω καρδιά δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, τον άνθρωπο θετική διάθεση, δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη αλλά και τον εθνικό μας MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, που εκτός από τη συνταγή της ημέρας, θα «καβουρδίζει» τα όσα συμβαίνουν στη showbiz με χιουμοριστική διάθεση!

Σταθερή αξία σε κάθε πλούσιο breakfast η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου. Αναλύει διαχρονικά τις αστρολογικές προβλέψεις, ακριβώς όπως θέλουμε να τις ακούμε το πρωί. Και τι θα ήταν το Breakfast@Star χωρίς την ανατροπή της φετινής πρωινής ζώνης;

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Καστάνη είναι η απάντηση! Σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί, θα γίνει ακόμη ένας λόγος να χαμογελάσουμε πλατιά και να μοιραστούμε παρέα πολλά και ωραία! O ψυχολόγος, που θα αγαπήσουμε, Μάνος Χατζημανόλας και η sex editor της νέας γενιάς, Γεωργία Δρακάκη, συμπληρώνουν την ομάδα, που σερβίρει το breakfast, που θα τα έχει όλα!», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

«Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σταθερή αξία στη μεσημεριανή ενημέρωση και τις… αλήθειες γύρω από υποθέσεις που συγκλονίζουν την Ελλάδα είναι η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή της, η οποία θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Δευτέρας; 5 Σεπτεμβρίου.

«Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», για 8η χρονιά στο Star, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν… Παρέα πάντα με τη  Ζήνα Κουτσελίνη και τους έμπειρους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες», αναφέρει η ανακοίνωση του STAR και συνεχίζει:

«Στο επίκεντρο της εκπομπής πάντα ο άνθρωπος. Η  δική σας  φωνή. Όσο περνάει από το χέρι μας ο ορίζοντας της κάθε μέρας θα γεμίζει ελπίδα και φως.

Και αυτή τη χρονιά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι  αλήθειες της ζωής σας! Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται και φέτος  από τους  δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Δημήτρη Μαρέδη.

Μέσα από τα ρεπορτάζ της ισχυρής δημοσιογραφικής ομάδας η φωνή σου θα ακουστεί.

Εύη  Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος,  Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία  Τσοχαντάρη.

Με την εκπομπή συνεργάζεται ο Νίκος Νικόλιζας βάζοντας τη  δική του πινελιά μέσα από τις συνεντεύξεις  σπουδαίων  προσώπων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο θέατρο, το τραγούδι και  τον κινηματογράφο.

Αυτή τη σεζόν στην εκπομπή προστίθεται  ένα νέο μέλος, η  συγγραφέας  και δημοσιογράφος Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλα, δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό ρεπορτάζ, με τη δική της ματιά».

Shopping Star

Εκτός από το πρωινό και τη Ζήνα Κουτσελίνη, πρεμιέρα κάνει και το Shopping Star, με τη Βίκυ Καγιά και τις συμβουλές μόδας της.

Η εκπομπή αναμένεται να έχει μικρές αλλαγές ώστε μετά από τόσα χρόνια παρουσίας να ανανεωθεί και να ανακάμψει σε νούμερα.

Αυτό το στίγμα φαίνεται ότι δίνει και το νέο τρέιλερ του Shopping Star στο οποίο οι παλιές παίκτριες και η παρουσιάστρια καλούν νέες για συμμετοχή.

«Τροχός της τύχης»

Ο «Τροχός της τύχης», ο οποίος επιστρέφει με τον Πέτρο Πολυχρονίδης για 7η συνεχή χρονιά στο STAR. χαρίζοντας στιγμές άφθονου γέλιου αλλά και πλούσια δώρα σε όσους συμμετέχουν.

Και τα «Τρία μίλια»!

Μια νέα καθημερινή, κοινωνική σειρά έρχεται τα απογεύματα στο Star από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 17:30.

Το κανάλι μπαίνει και αυτό δυναμικά στη μυθοπλασία αντικαθιστώντας την τούρκικη σειρά που προβάλλει μέχρι σήμερα με μια ελληνική με πρωτοκλασάτα ονόματα στην παραγωγή αλλά και στο καστ.