Survivor – Νικολέτα Μαυρίδη: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τη Μαριάνθη στο Survivor – Ενοχλήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Reality TV

Survivor – Νικολέτα Μαυρίδη: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τη Μαριάνθη στο Survivor – Ενοχλήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Survivor – Νικολέτα Μαυρίδη: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τη Μαριάνθη στο Survivor – Ενοχλήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Τι είπε για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα καλεσμένη η Νικολέτα Μαυρίδη από το Survivor και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, τη σχέση της με τον γιο του Νάσου γαλακτερού, Παύλο Γαλακτερό και την προσβλητική ατάκα «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» που είχε πει στη συμπαίκτριά της Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η Νικολέτα και ο Παύλος έκαναν στενή παρέα μέσα στο Survivor. Όταν ο Παύλος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως χώρισε με τη σύντροφό του Νεκταρία και λίγο καιρό μετά τον είδαμε με τη Νικολέτα να κάνουν κοινές διακοπές στη Μύκονο. Και φυσικά ξεκίνησαν οι φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

«Παιδιά είμαστε φίλοι με τον Παύλο. Είμαστε κολλητοί. Είχα μια σχέση στο παρελθόν, αλλά τώρα είμαι πια μόνη μου. Ο Παύλος είναι πολύ όμορφος και καλό παιδί και η κοπέλα που θα είναι μαζί του, θα είναι πολύ τυχερή. Είμαστε φίλοι και πήγαμε στη Μύκονο και αυτά τα ταξίδια τα είχαμε ονειρευτεί από το Survivor», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νικολέτα.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε και στον επικό καβγά της με την Μαριάνθη Κάσδαγλη αλλά και στην ατάκα «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» που ειπώθηκε από την ίδια.

«Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια. Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο. Με τη Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το “χαλάρωσε τα μπουτάκια σου” εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω», ανέφερε η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Να σου πω τη γνώμη μου; Δεν ήταν ωραία φράση και μπορεί να σε στιγματίσει. Αυτό που είπες ήταν άσχημο και δεν πρέπει να λεχθεί από μια γυναίκα σε μια άλλη γυναίκα».

Με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε τη Νικολέτα αν θα ζητούσε συγγνώμη από τη Μαριάνθη κι εκείνη απάντησε πως για να έχει μιλήσει έτσι, υπήρχε σίγουρα λόγος, καθώς θεώρησε πως την έθιξε και αναφέρθηκε υποτιμητικά στη δουλειά της και τον χορό.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και το συγκεκριμένο απόσπασμα του καυγά με τη Νικολέτα να αναφέρει: «Σαν Νικολέτα δεν είμαι τέτοιο παιδί και δεν κρατάω μέσα μου κακία. Η ατάκα σαν ατάκα ακούστηκε πολύ άσχημα. Κάτι είχε προηγηθεί. Είχαν πιάσει στο στόμα μου τη δουλειά μου… Είπα στην Μαριάνθη ότι δεν εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός στη συμβίωση».