«Συμβόλαια στον αέρα, θεατρικές ανατροπές, νέα ζευγάρια και χωρισμοί σε εξέλιξη….»
Nikopolis Blog

«Συμβόλαια στον αέρα, θεατρικές ανατροπές, νέα ζευγάρια και χωρισμοί σε εξέλιξη….»

«Συμβόλαια στον αέρα, θεατρικές ανατροπές, νέα ζευγάρια και χωρισμοί σε εξέλιξη….»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, σχολιάζει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει για λογαριασμό του Znews

Και ενώ ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο του βήμα στην υποκριτική, στον Alpha και την εταιρεία παραγωγής Green Pixel, αναζητούν τον αντικαστάτη του και ταυτόχρονα διαψεύδουν ότι έχουν προσεγγίσει τα ονόματα που κυκλοφορούν από χτες (Γιώργος Μανίκας, Αλέξης  Παππάς, o οποίος βέβαια δεν έχει επιστρέψει καν στην Ελλάδα ακόμα).  Με τον πρώην παίκτη του My Style Rocks, Σπύρο Νικολαϊδη, είχε γίνει όντως ένα ραντεβού, αλλά ποτέ δεν υπήρξε πρόταση- έτσι τουλάχιστον μας λένε.

Στο μέτωπο Ηλιάνα-Snik, τα νέα είναι λίγο αντιφατικά. Εκείνος, όπως θέλει να δείχνει, δεν επιθυμεί να χωρίσουν και εξακολουθεί να δηλώνει δεσμευμένος, εκείνη όμως φαίνεται αποφασισμένη να μετακομίσει από την κοινή τους στέγη και έχει ήδη βρει σπίτι. Ίσως με την απόσταση καταφέρουν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους, η οποία πλέον φαίνεται πως δεν απολαμβάνει την εύνοια του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας.

Από την παραγωγή στην κατανάλωση: Τετάρτη έγινε η πρόβα στο πλατό, χτες Πέμπτη, το πρώτο γύρισμα και αύριο Σάββατο κάνει πρεμιέρα στον Alpha. O λόγος για το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου «Η τέλεια απόδραση» παραγωγής Barking Well. Στα παρασκήνια ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης που πιστεύει πολύ στο νέο τηλεοπτικό του στοίχημα. O Χρήστος θα είναι καλεσμένος αύριο στη Ναταλία Γερμανού.

Μιας και αναφερθήκαμε στη Ναταλία, διαψεύδεται ότι ο Κώστας Τσουρός -που έχει κάνει φέτος την καλύτερή του σεζόν στο πλευρό της- θα βρεθεί του χρόνου απέναντί της από τη συχνότητα του Mega, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ανοιχτός σε προτάσεις αν έχει ρόλο κεντρικού παρουσιαστή ή έστω ισότιμου συμπαρουσιαστή.

Ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις παλιών συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη. Όχι όμως από την ίδια, αλλά από την αρχισυντάκτριά της και έμπιστή της, Ελένη Γελαλή. Μαντέψτε ποιο ήταν το πρώτο άτομο που δέχτηκε τηλεφώνημα…

Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για τις χαμηλές πτήσεις του διδύμου Λιάγκα-Σκορδά. Εμπορικά βέβαια η Φαίη ως μονάδα, έχει εκτοξευθεί φέτος γι’ αυτό κιόλας δεν δείχνει να αγχώνεται πάρα πολύ. Όσο για τον Γιώργο, θεωρείται ο πιο πετυχημένος τηλεπωλητής… αυτοκινήτων πλέον, αφού ήδη από πέρσι που συνεργαστήκαμε στον ΣΚΑΪ, είχε προσφέρει μεγάλες χαρές στο διαφημιστικό τμήμα του σταθμού.

Στα θεατρικά τώρα, περιοδεία ετοιμάζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου το καλοκαίρι σε έναν ιστορικό ρόλο που θα κάνει μεγάλη αίσθηση. Το μόνο που θα πούμε είναι ότι υπάρχει κάποια «σύνδεση» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Περισσότερα σύντομα.

Και ο περιζήτητος Γιώργος Παπαγεωργίου, ετοιμάζεται να αναμετρηθεί φέτος με την Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.

Μια άλλη παράσταση που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον τον φετινό χειμώνα αλλά αναβλήθηκε ήταν το «Κάποτε στον Βόσπορο» του Άκη Δήμου, που επρόκειτο να ανέβει στο θέατρο Βεάκη. Στον αρχικό θίασο ήταν το ζευγάρι (και στη ζωή, σύμφωνα με τις έντονες φήμες που κυκλοφορύσαν εδώ και πολύ καιρό) Ιωάννη Παπαζήση-Αναστασίας Παντούση, οι οποίοι φέρονται να έχουν αποχωρήσει. Στον θίασο έχει ήδη προστεθεί ο Ρένος Ρώτας.

Επειδή ένα Survivor κάπου πρέπει πάντα να χωράει, να πούμε πως ο νυν/πρώην σύντροφος Μαριαλένας, Γιώργος Λιβάνης θα συνεργαστεί με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακούμακο στο «Κέντρο Αθηνών» τον προσεχή χειμώνα. Στο διπλανό Estate, είναι ήδη κλεισμένο από πέρσι το σχήμα Γαρμπή- Σχοινά.

Καμία κουβέντα προς το παρόν περί ανανέωσης του συμβολαίου Κατερίνας Καραβάτου-Κρατερού Κατσούλη από την πλευρά του Star. Η εκπομπή που είχε τερματίσει πέρσι πρώτη με διαφορά, φέτος σημείωσε κατακόρυφη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης- τον τελευταίο καιρό οι ευχάριστες αναλαμπές έχουν γίνει περισσότερες λόγω Master Chef. Αν και ειδικά η Κατερίνα είναι μία από τις λίγες παρουσιάστριες του είδους που δουλεύει πολλές ώρες και πίσω από τις κάμερες, οι δύο συντελεστές της εκπομπής που αποχώρησαν το καλοκαίρι (Γιάννης Πουλόπουλος, Γρηγόρης Μπάκας)  με προορισμό τη Barking Well και το Open φαίνεται πως άφησαν ένα κενό που δεν μπόρεσε να καλυφθεί. Μια από τις φήμες λέει πως την επόμενη σεζόν δεν αποκλείεται να δούμε την Κατερίνα να συνεχίζει χωρίς τον σύζυγό της, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Ίσως όμως, να ήταν και πιο ενδιαφέρον έτσι….