Διατροφή

Λευτέρης Λαζάρου: Η “τσαχπινιά” που προτείνει να προσθέσουμε την τελευταία στιγμή στη μαγειρίτσα

Λευτέρης Λαζάρου: Η “τσαχπινιά” που προτείνει να προσθέσουμε την τελευταία στιγμή στη μαγειρίτσα

Ο σεφ του Βαρούλκου έχει "μυστικά" tips

Ο σεφ και ιδιοκτήτης του “Βαρούλκου” Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή “Εξελίξεις Live” και όπως είναι φυσικό η συζήτηση πήγε στο πασχαλινό τραπέζι.

“Ο φούρνος είναι μια πάρα πολύ όμορφη λύση, δεν χρειάζεται ο κόσμος να παιδεύεται” είπε χαρακτηριστικά.

“Το μόνο μυστικό που μπορώ να σας πω είναι ότι αν σκεπάσουμε με μια λαδόκολλα αυτό που ψήνουμε θα το πετύχουμε πολύ καλύτερα γιατί δεν θα ξεραθεί και θα κρατήσει τα υγρά του. Υγρά θέλει αυτό που θα ψήσει ο καθένας” είπε.

Όσο για τη μαγειρίτσα έδωσε τις εξής συμβουλές: “Πολύ καλό πλύσιμο τα εντεράκια και τη συκωταριά. Καλό είναι να τα βράσουμε πριν τα ρίξουμε μέσα στο ζωμό”.

Έδωσε όμως και και ένα tip, μια “τσαχπινιά” όπως την αποκάλεσε: “Λίγο πριν σερβίρουμε τη μαγειρίτσα και τελειώσει ο βρασμός λίγο αμαρέττο μέσα”.

https://streamable.com/1kcm4j

Exit mobile version