Πάρτε θέση – Στρώνουμε τραπέζι με ζουμερό γιουβέτσι και αφράτα κεφτεδάκια
Διατροφή

Πάρτε θέση – Στρώνουμε τραπέζι με ζουμερό γιουβέτσι και αφράτα κεφτεδάκια

Πάρτε θέση – Στρώνουμε τραπέζι με ζουμερό γιουβέτσι και αφράτα κεφτεδάκια

Δείτε τη συνταγή του Γιώργου Πορφύρη

Το καλοκαίρι τα οικογενειακά τραπέζια έχουν την τιμητική τους. Είτε κυριακάτικα, είτε τις καθημερινές η γλυκιά αύρα του θέρους φέρνει κοντά τα αγαπημένα μας πρόσωπα γι΄αυτό η μαγειρική «φαρέτρα» μας οφείλει να είναι γεμάτη με εύκολες και προπαντός νόστιμες συνταγές για κάθε ώρα.

Εμείς σήμερα στρώνουμε τραπέζι με γιουβέτσι και μερακλίδικα κεφτεδάκια από τον Γιώργο Πορφύρη και επειδή μας αρέσει να μοιραζόμαστε παρακάτω είναι η φοβερή συνταγή του.

Υλικά

500 γρ. κριθαράκι μεγάλο
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
5 φρέσκιες τομάτες χυμό
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
νερό
φρέσκια ρίγανη

Για τα κεφτεδάκια

300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 κρόκοι αυγών
2 κ.σ. Αλεύρι
τριμμένο τυρί