Ριγκατόνι με κοτόπουλο, φέτα και ελιές – Μεσογειακά αρώματα στο οικογενειακό τραπέζι
Διατροφή

Ριγκατόνι με κοτόπουλο, φέτα και ελιές – Μεσογειακά αρώματα στο οικογενειακό τραπέζι

Ριγκατόνι με κοτόπουλο, φέτα και ελιές – Μεσογειακά αρώματα στο οικογενειακό τραπέζι

Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Ψάχνεις μία εύκολη συνταγή για το επόμενο οικογενειακό τραπέζι;

Τη βρήκες!

Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου έχει το ιδανικό πιάτο με πλούσια γεύση και μεσογειακά αρώματα που θα σας ξετρελάνουν.

Μην αργείς άλλο και ετοίμασέ το!

Υλικά

500 γραμμ. ριγκατόνι
600 γραμμ. Βρασμένο κοτόπουλο στηθος
1 ξηρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3-4 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
½ φλιτζάνι ελιές, χωρίς κουκούτσι σε ροδέλες
300 γραμμ. Σκληρή Φέτα, κομμένη σε κυβάκια
100 γραμμ. Παρμεζάνα, τριμμένη
Ρίγανή
ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφετε στην συσκευασία.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Στην συνέχεια προσθέτετε την ντομάτα, τις ελιές, το κοτόπουλο και ανακατεύετε ελαφρώς για να μην διαλυθεί τελείως το κοτόπουλο. Ρίχνετε την ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Τέλος ρίχνετε τα ζυμαρικά μαζί με την φέτα και ανακατεύετε. Σερβίρετε με ελαιόλαδο, παρμεζάνα τριμμένη και φρέσκο πιπέρι.