Το «πειραγμένο» γιουβέτσι της Κατερίνας Λένη
Διατροφή

Το «πειραγμένο» γιουβέτσι της Κατερίνας Λένη

Το «πειραγμένο» γιουβέτσι της Κατερίνας Λένη

Μια εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο φαγητό

Η Κατερίνα Λένη ετοιμάζει πεντανόστιμο γιουβέτσι με λουκάνικο, μανιτάρια και πιπεριές.

Υλικά:

1 kg. χωριάτικα λουκάνικα
2 μεγάλα κρεμμύδια
4 -5 πιπεριές χρωματιστές
1 πακέτο μανιτάρια champignon
100 ml ελαιόλαδο
150 ml κόκκινο κρασί
1 κουτάκι κονκασέ ντομάτας
1 βάζο τριμμένος χυμός ντομάτας
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη
2 φύλλα δάφνης
1 lt ζωμός λαχανικών
500 gr. κριθαράκι
Λίγο ελαιόλαδο για να σοτάρουμε το κριθαράκι
300 gr. φέτα
Φρέσκο θυμάρι και δυόσμο μπόλικο
1 καρβέλι ψωμί χωριάτικο

Δείτε παραπάνω αναλυτικά τη συνταγή της Κατερίνας Λένη.