Χρήστος Βέργαδος: Η συνταγή κόλαση για τον κορμό μιλφέιγ με πραλίνα
Διατροφή

Χρήστος Βέργαδος: Η συνταγή κόλαση για τον κορμό μιλφέιγ με πραλίνα

Χρήστος Βέργαδος: Η συνταγή κόλαση για τον κορμό μιλφέιγ με πραλίνα

Δείτε πώς να φτιάξετε τον κορμό που ενθουσίασε την παρουσιάστρια

Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος για να φτιάξει ένα απίστευτο γλυκό, κορμό μιλφέιγ με πραλίνα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε δίπλα του και όταν ο pastry chef έριξε παραπάνω πραλίνα στο γλυκό, η παρουσιάστρια του είπε: «Εμένα καθόλου δεν με πειράζει».

Μάλιστα, ο Βέργαδος την ρώτησε αν θέλει να την σερβίρει, λέγοντας: «Να σου βάλω έξτρα πραλίνα;», τότε πήρε την αποστομωτική απάντηση της Χρηστίδου: «Φυσικά! Τι είμαι καμιά χτικιάρα;».

Τα υλικά για να φτιάξετε τον κορμό που ενθουσίασε την παρουσιάστρια είναι:

1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. πραλίνα

Για την κρέμα:

2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. αλεύρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. βούτυρο

Δείτε στο βίντεο την εκτέλεση της συνταγής: