Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν έχω “λυγίσει” στον αέρα, έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση. Αν “λυγίσω” θα είναι…»
Τηλεόραση

Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν έχω “λυγίσει” στον αέρα, έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση. Αν “λυγίσω” θα είναι…»

Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν έχω “λυγίσει” στον αέρα, έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση. Αν “λυγίσω” θα είναι…»

Όσα είπε για τα μπλοκ στο Instagram, τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα παράπονα της οικογένειάς του

Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ για την καριέρα του, την οικογένειά του, την τηλεόραση σήμερα.

«Και του χρόνου θα είμαι στον Alpha. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε το κανάλι.

Προκύπτουν κάποια πράγματα που κάνω γιατί είμαστε σε μια εποχή που αλλάζουν πολλά στη δουλειά μας. Μπαίνει το διαδίκτυο στην τηλεόραση και το αντίθετο. Σκέφτομαι να ασχοληθώ με το διαδίκτυο στον ελεύθερο χρόνο μου, δεν είμαι χομπίστας. Χομπίστες είναι όσοι έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα. Αν κάνω κάτι θα το κάνω σοβαρά και επαγγελματικά» ανέφερε.

«Είναι χαζό να είσαι έξω από τα social. Το ΤikTok παρακολουθώ ότι πιο βλαμμένο υπάρχει» ανέφερε με χιούμορ.

«Το μπαμ της τηλεόρασης το 90κάτι που ήμουν μαθητής με εντυπωσίασε.

Είχα συνεργαστεί με τη Ρούλα Κορομηλά ως αρχισυντάκτης της εκπομπής της, πιο πολύ ως πείραμα, πίσω από τις κάμερες. Ωραία εμπειρία, έμαθα πολλά πράγματα. Δεν θα το ξαναέκανα, δεν την ξέρω την ψυχαγωγία.

Τα τελευταία 15 χρόνια που κάνω ενημέρωση έχουμε ζήσει ό,τι χειρότερο ως χώρα, πολύ βαριά γεγονότα. Αν τα έβαζα μέσα μου θα ήμουν στο τρελοκομείο. Δεν έχω λυγίσει στον αέρα, έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση. Αν λυγίσω θα είναι για καλό, αν π.χ. παίρναμε το Euro».

«Προτιμώ να γίνει πάρα πολύ καλή έρευνα παρά να πάμε σε ένα βιαστικό δικαστήριο. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει τέρατα στην υπόθεση» είπε για τα Τέμπη εξηγώντας ότι ακόμα και το Μάτι έξι χρόνια μετά γίνεται τώρα η δίκη.

«Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο να έχουν ενημέρωση οι ψυχαγωγικές εκπομπές, δεν μπορεί να είσαι “αλλού”, πολύ καλά κάνουν. Και δεν συμφωνώ με τον όρο ψυχαγωγικές» ανέφερε.

«Ο Νταλάρας το χειρίστηκε λάθος το θέμα στην αρχή, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει. Να τον κυνηγάμε σε όλη μας τη ζωή και να τον ρωτάμε τα ίδια πράγματα και να του σπάμε τα νεύρα κι αυτός τα δικά μας είναι λίγο άσκοπο.

Έχουμε καλύτερη τηλεόραση σήμερα από ό,τι πριν από αρκετά χρόνια και σε σχέση με άλλες χώρες. Μην γκρινιάζουμε για όλα στην Ελλάδα.

Η μόδα που βρίζαμε τους δημοσιογράφους για να το παίξουμε εκτός συστήματος πέρασε λίγο. Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα στο Κολωνάκι με τίτλο “σκοτώστε τους”. Δεν θα με ενοχλούσε να ακούσω έναν καλλιτέχνη να πει μια χαζομάρα παραπάνω» είπε για το θέμα του Πάνου Βλάχου.

«Όποιος δεν έχει χρόνο είναι ενοχικός. Παραπονιέται η σύντροφός μου, τα παιδιά μου, η μητέρα μου, οι φίλοι μου ότι δεν έχουν τον χρόνο που θέλουν μαζί μου. Έχουν δίκιο; Έχουν. Μπορώ να κάνω κάτι; Όχι. Πάμε παρακάτω.

Σε 20 χρόνια με φαντάζομαι σε έναν νησί με μια βάρκα να ψαρεύω. Δεν θέλω να γεράσω σε αυτή τη δουλειά.

Έχω δεχτεί προτάσεις για την πολιτική, έχει αξία αν μπορείς να παράγεις κάτι. Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλός.

Βλέπω αυτούς που τσακώνονται στις εκπομπές και έξω είναι καλά. Είναι τόσο παιδικό αυτό το “μπλοκάρω εσένα”» ανέφερε.