J2US: Οι sexy χαμηλές «πρόδωσαν» τον Γιώργο Αμούτζα – «Δεν φταις…»
Just the 2 of us

J2US: Οι sexy χαμηλές «πρόδωσαν» τον Γιώργο Αμούτζα – «Δεν φταις…»

J2US: Οι sexy χαμηλές «πρόδωσαν» τον Γιώργο Αμούτζα – «Δεν φταις…»

Το πιο ερωτικό τραγούδι της βραδιάς ερμήνευσε το ζευγάρι! Τυχαίο;

Ένα τραγούδι άκρως ερωτικό και ίσως… το πιο κατάλληλο για το συγκεκριμένο ζευγάρι, ερμήνευσαν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου στη σκηνή του J2US!

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχουν έρθει πιο κοντά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν μέσα στην εβδομάδα και οι δυο τους, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν, τραγούδησαν το «Έρωτά μου ανεπανάληπτε», μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό και τους κριτές.

Στο εκπληκτικό σκηνικό που στήθηκε στη σκηνή με το Motel J2us, οι δυο τους συγκίνησαν, όμως η κριτική επιτροπή δεν έμεινε ευχαριστημένη.

«Είναι ένα τραγούδι δύσκολο για ντουέτο. Δεν ήταν καλή στιγμή Γιώργο, έφευγες, ήσουν εκτεθειμένος, αλλά είναι πολύ λογικό, γιατί είναι δύσκολο τραγούδι. Είμαι σίγουρη ότι προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε, αλλά δεν σε αδικό κιόλας», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είχε αστάθεια η φωνή, δεν ήταν καλή στιγμή. Είναι πολύ ιδιαίτερο τραγούδι», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν ήταν καλή εμφάνιση και είσαι ο τελευταίος που φταίει. Ήσουν πάρα πολύ χαμηλά και παρά τις σέξι χαμηλές, αυτές παραήταν χαμηλές και σε πρόδωσαν. Η έναρξη δεν ήταν καλή και είχες και τη μεγάλη ατυχία η Τάνια να σκίζει. Ήταν μεγάλη αντίθεση, δεν φταις», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, από την πλευρά της έκρινε: «Γιώργο σήμερα είπες ένα δύσκολο τραγούδι κι αυτό μας έφερε κι εμάς σε δύσκολη θέση».

Διαβάστε ακόμα

J2US: «Αγριεμένη» η Τραϊάνα Ανανία με τις «χαρτορίχτρες» – «Άκουσα πόσο ωραίο μέταλλο φωνής έχεις»