«Ευτυχείτε»: Η έντονη συγκίνηση και τα δάκρυα του Γιάννη Πουλόπουλου στον αέρα της εκπομπής
Νέα

«Ευτυχείτε»: Η έντονη συγκίνηση και τα δάκρυα του Γιάννη Πουλόπουλου στον αέρα της εκπομπής

«Ευτυχείτε»: Η έντονη συγκίνηση και τα δάκρυα του Γιάννη Πουλόπουλου στον αέρα της εκπομπής

Γιατί δάκρυσε ο δημοσιογράφος;

Στο «Ευτυχείτε» προβλήθηκε το απόσπασμα από το Survivor στο οποίο ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκινήθηκε λόγω της ιστορίας που διηγήθηκε.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον μικρό του αδελφό που έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα εκείνος να κληθεί να αναλάβει το βάρος της στήριξης της οικογένειάς του.

Όσο προβαλλόταν το θέμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο «παράθυρο» φαινόταν ο Γιάννης Πουλόπουλος να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του, καθώς και η οικογένειά του έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό.

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ τον Γιώργο που η σκέψη είναι στους γονείς του. Εννοείται ότι η ζωή είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του γιατί η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή τους είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον ,έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που ένας γονιός μπορεί να ζήσει. Όταν μερικά χρόνια μετά το έζησαν και αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά, που σίγουρα ήταν πιο μικρός και πιο επίπονο. Αυτό που θα ήθελα να πω στην οικογένειά του είναι πως τους καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου γεγονός μέσα από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι και ο σεβασμός με τον οποίο το αντιμετώπισε ο Γιώργος, εμένα με έκανε να δω με μία διαφορετική ματιά τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πάνω σε αυτό που χαρακτηρίζουμε κίτρινο, βγήκε μία ιστορία που με άγγιξε, με προβλημάτισε και με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα διαφορετικά. Η σωματική και η ψυχική μας υγεία είναι πάνω από όλα. Δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από αυτό».

Η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Γιάννη Πουλόπουλο, του είπε: «Σε αγαπώ πολύ και σε αγαπάμε όλοι», με τον ίδιο να αναφέρει : «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί στενοχωριέται η μαμά μου».

https://streamable.com/djgfit